שאלה בנוגע לאימוני איגרוף תאילנדי ו MMA

MAX POWER1

New member
שאלה בנוגע לאימוני איגרוף תאילנדי ו MMA

שלום רב לכל חבריי הפורום ! אני מתחיל השנה לעשות תואר ראשון , ואצטרך ללמוד כמויות גדולות של חומר לימודי , ובנוסף אני מתאמן באיגרוף תאילנדי וMMA , עכשיו רציתי לדעת אם כל המכות שאני מקבל לראש לא יפגעו בי מבחינת יכולת למידה וריכוז . אני יודע שהשאלה קצת מטופשת , אבל חשוב לי לשמוע תשובה אמיתית וכנה . תודה

מכות בראש בטח לא יעזרו

זה כמו שמי שצורך סמים ישאל אם זה דופק לו תראש ברור שזה דופק. אבל אם אתה מקבל מכה באימון זה לא ימחק לך נתונים כאילו תישמור על עצמך תשמור על הראש והכל יהיה בסדר. כמה סטודנטים מעשנים או צורכים אלכוהול? גם אלה דברים לא בריאים לתאים במוח! אין לי דעה מקצועית אבל הדעה שלי שסך הכל אם תשמור על עצמך יהיה בסדר. גם לקליצ'קו יש תואר אקדמי תתפלא לשמוע והוא חתף המון מכות לראש. או אם אתה רוצה דוגמא מMMA אז ריץ' פרנקלין גם בעל תואר אקדמי.

swelli

New member
לפי השאלה שלך - נדפקת כבר..

תפרוש כבר מעכשיו, חבל על הכסף ללימודים.

muaythai

New member
חחחח ...

תראה, הכל יחסי. זה דופק את "הראש" במשך זמן רב. אם תקבל כל היום מכות לראש, בעצמה מסויימת, כן, באיזשהו שלב תתחיל טיהפ "לאבד" מעצמך ומהיכולות חשיבה שלך (זיכרון) ע"פ מחקרים. אך, אני מאמין שאינך לוחם זירה שזוהי הקריירה שלו והוא חיי את זה יום יום. פעמיים אימון בשבוע או 3 לא דופק את הראש כ"כ מהר בנאדם. אגב, תתמגן כמו שצריך - שים מגן ראש אם זה כ"כ חשוב לך, מגן שיניים ותשמור פנים. לא צריכה להיות בעיה. שיהיה המון בהצלחה בלימודים. בברכת המשך שבוע טוב וחג שמח, ארז שוקרון.

lironmarko

New member
תלבש מגן ראש סגור בספארינגים ומגן שיניים טוב

ו99 אחוז לא תיפצע ממתאמן ממוצע. 99 אחוז ממי שיודע לתת מכות לא יפגע בך כי יש לו את הכלים לנטר את הכח שהוא נותן במכה על מישהו שלא מנוסה (מתחיל). אל תשכח, מגן ראש השקעה שתשתלם לך בטווח הארוך.

ETZ301

New member
התאמנתי די אינטניסיבית במהלך התואר.

כמו שאמרו לך מיגון טוב, והכל יהיה בסיידר. אין ספק שיום אחרי ספארינג קשוח, יש כאבי ראש וזה אולי קצת מציק, אבל לא ברמות שאי אפשר לשבת בהרצעות או לעשות שיעורי בית.... זרום ותרגיש חופשי, השאלות לא מטופשות. תהנה באימונים.

למעלה