שאלה בנוגע לאכילת ביצים

שאלה בנוגע לאכילת ביצים

אני בחור בן 18, מרים משקולות ומתאמן. רציתי לדעת האם יש בעיה באכילת 3 ביצים ביום?

שלומית16

New member
דבר ראשון אני בת 17!

דבר שני , לא צריך להיות מבין כזה גדול כדי לדעת שאסור יותר משתי ביצים ביום אני לא מבינה מה זה הזלזול הזה,אתה חושב שילדה בת 17 לא יודעת כלום מהחיים שלה? חוצפן

דווקא כן צריך.

בואי ותסבירי, למה אסור יותר משתי ביצים ביום? והאם את יכולה להראות לכך סימוכין מחקריים, מעבר להסבר שזה נראה לך ברור?

חחח תביני...

אני נכנסתי לפורום כי אני יודע שיש פה כמה אנשים מבינים מאוד בנושא התזונה, אז אני מעדיף לקבל תשובה מאחד מהם ולא ממך, בלי להעליב. מה גם שאני דיי בטוח שהתשובה שלך לא נכונה...

שלומית16

New member
אוקיי

אז אני לא המצאתי את זה זה אמא שלי אמרה לי ואמא שלי מבינה הרבה בנושא תזונה , היא קוראת הרבה מאמרים שקשורים לזה ,ויודעת הרבה על מאכלים בריאים וכו' אז בסדר אני נתתי לך תשובה , כי בזה הייתי בטוחה למה אתה כל כך בטוח שזה לא נכון? הנה שוב הזלזול הזה עזוב,מה שתגיד אני רק יודעת ש-3 ביצים ביום זה לא בריא , תחכה לתשובה מהם ,נראה מה הם יגידו ולאלפקה, את לא הבנת אותי אני התכוונתי שגם אני יכולה לדעת דברים ואני לא צריכה להיות מבינה כזאת גדולה בתזונה,אבל גם אני יודעת כמה דברים כמו למשל שיותר משתי ביצים ליום זה לא בריא לא התכוונתי שכולם יודעים את זה

שלומית16

New member
ועוד משהו קטן

גם אם אתה לא רוצה להתבסס על התשובה שלי , ואתה רוצה לקבל תשובה זו מאנשים שמבינים יותר אתה לא חייב להגיד את זה בכזה זלזול,יש דרך לומר דברים, יכלת להגיד את זה בצורה אחרת ולא בצחקוקים כאלו חחחחח שמראים על זלזול

שלומית צודקת בגלל ההצפה בכלוסטורול

ביצה אחת קשה של תרניגולת סוג א' מכילה קרוב ל- 274 מיליגרם כלוסטורול 3 ביצים מהסוג הזה ביום זה קרוב ל- 900 מיליגרם כלוסטורול ביום. הצריכה הנורמלית והממולצת של כלוסטורול לאדם בוגר היא בסביבת 300 מיליגרם ביום. אם אתה לא רוצה התקף לב בגיל מוקדם עליך מייד לבדוק את רמת הכלוסטורול בדם שלך: רמת הכלוסטורול הכללית? רמת הכלוסטורול הטוב High Density Lipoprotein רמת הכלוסטורול הרע Low Density Lipoprotein וגם את רמת הטריגליסרידים אם הכל תקין ואיש ממשפחתך לא מת מהתקף לב. אז אולי כדאי לך לאכול 3 בצים ביום, אך מומלץ בלי החלמון הצהוב. (רוב הכלוסטורול מתרכז בחלמון הביצה). שולמית צודקת!!! ולעולם אל תזלזל בבנות 17 הגיל לא קובע!!! ברנש בודד .

אכילת ביצים

לא מומלץ לצרוך הרבה חלבון גם כאשר פעילים מאד גופנית ובוודאי לא מומלץ לצרוך 3 ביצים ביום לאדם מבוגר (מכיל הרבה-יחסית כולסטרול ).

למעלה