שאלה בנוגע לאנגלית לדוברי אנגלית בבתי הספר

אתי אתי

New member
שאלה בנוגע לאנגלית לדוברי אנגלית בבתי הספר

שלום לכם. אנחנו בקליפורניה עכשיו, ורוצים לחזור בחודשים הקרובים לרעננה. אשמח לכל מידע בנוגע לאנגלית לדוברי אנגלית בבתי הספר, יש לנו ג' ז' ותרום חובה תודה

אתי שלום וברוכה השבה

אין לי דוברי אנגלית בבית, אולם כמדומני ששמעתי בחצי אוזן שבוטלו מסלולי דוברי האנגלית ברעננה. כדאי לבדוק בעירייה. יש את כל המיילים של אגף החינוך באתר העירייה.

עליזה נכסים

אתי שלום, "שלום רב שובך ציפורה נחמדת" מאחר שאני שמחה תמיד לעזור לחוזרים, סייעתי לאחרונה למשפחה שעשתה עלייה אחרי 20 שנות "גלות" .לאחר בדיקות בכל בתי הספר ברעננה מצאנו כי בי"ס מגד מסייע ומלווה ילדי עולים דוברי אנגלית. לפי בדיקותי בעיריה ובבי"ס עצמו זה המקום שערוך לכך. תאמתי למשפחה פגישות בעיריה, במחלקת החינוך והם נפגשו גם עם מנהלת בי"ס ואכן לדבריהם זה המקום המתאים. לאור זאת מניחה שגם לכם יתאים. בהצלחה!! עליזה

harhanegev

New member
רגע, אני לא מבין,

ברעננה יש דבר כזה "קבוצת דוברי אנגלית" ? אם כבר, תריך לעשות קבוצה קטנה מיוחדת של "לא דוברי אנגלית" בעיר כמו רעננה !

ארזS

New member
יאיר, אתה כנראה לא יודע

שכיום הצרפתית משתלטת פה על האנגלית...

harhanegev

New member
רגע רגע רגע,

אז זה אומר שאחוז יוצאי דרא"פ+בריטניה+ארה"ב+קנדה+אוסטרליה ירד כבר אל מתחת ל-80% ? אגב, אצלנו באילת יש שכונות יוקרה של וילות שנרכשו ע"י יהודים מצרפת, חלקם גם באו לגור שם וחלקם לא, ועבור אלו שעלו לארץ יש גם בית כנסת בו הרב דורש דרשה בצרפתית בליל שבת.

למעלה