שלום לכולם, קרה מקרה והנה נפלו לידי שני נתחי אנטריקוט עגל מעושן במשקל 250 גרם כל אחד. השאלה היא, מה הדרך הכי פשוטה שאפשר להכין אותם ככה שזה ייצא טעים? (אני מעדיף משהו בכיוון של פלפל-מלח-שמן זית
רק כמה שאלות קטנות - 1. אני רציתי לקבל את ה"חריכה" של הבשר אבל לא ייצא משהו, יש עצות? 2. על איזה אש לעשות? (אני עשיתי בינונית) 3. הנוזלים - דם? להפוך ברגע שמתחילים להיות נוזלים או ברגע שהם מצטברים?
בשביל חריכה טובה צריך לחמם טוב טוב את המחבת ורק אז להניח את הסטייקים....ככה מתקבלת צריבה טובה הלהבה צריכה להיות חזקה כל הזמן אחרי 2 דקות לסובב את הסטייק כ-45 מעלות כדי לקבל את המעוינים היפים של הצריבה כשמתחיל להצטבר נוזלים הופכים את הסטייק ושוב אחרי כ-2 דקות מסובבים ב-45 מעלות לעוד דקה עד שתי דקות. הזמנים כמובן מאד תלויים בעובי הנתח ובעוצמת הלהבה.