תגובה רצינית למירי
>ראשית אני חושבת שכשאת לא מזדהה ואי אפשר לדעת מי את זה נראה מגמתי כשמישהו רוצה לתקוף אז הוא תוקף!!!!!!!!!!! ודאי שאני מגמתית - אני רוצה לקבל תשובות על משהו ש"מסריח מהראש". ולגבי הזיהוי - שמתי לב שבפורום הזה לכולם יש כינויים. האם שמי ישנה את העובדות? האם את מנסה להטות את האש? ובכן, נעים מאד, שמי כרמית. >וזה רק מוכיח את טענתי למדתי את המודל מחברים ביפן שידעו אוריגאמי. ואמרו שהמודלים מסורתיים נו באמת מירי, החבר של החברה של החבר שלי פשוט לא ידעו... >קשה היה לבדוק האם הדגם לא מסורתי מכיון שלא נתקלתי במודל בספר. אחרי כמה שנות התעסקות באוריגאמי יצאה חוברת 8??? >הכסף מהחוברות אינו הולך לכיסי אלא למרכז לאוריגאמי תזכירי לי בבקשה מי מנהל המרכז לאוריגאמי? לא מירי גולן??? >בספרים הקודמים שלי לא היה לי מידע לגבי המודלים וארגוני האוריגאמי וזה היה עידן ללא אינטרנט והייתי די מבודדת מעולם האוריגאמי. שוב תירוצים של ילדה ביסודי??? בזמן הוצאת חוברת 8 לא היה אינטרנט??? אני יודעת, הסתגרת כל היום בבית ולא היה לך מושג שקיים דבר כזה. היית מבודדת מעולם האוריגאמי (רגע - לא אמרת שלמדת ביפן?) ופשוט לא ידעת שיש עוד ממציאים!!! >כנראה שפספסנו את פרנסיס או ואנחנו נפנה אליו באופן אישי . זה התירוץ העלוב ביותר עד כה! מה זאת אומרת "כנראה פספסנו" ???!!! ביקשת רשות או לא?! איך מפספסים דבר שכזה??? ואיך נוכל לדעת שאולי, רק אולי, לא פספסת במקרה עוד יוצרים שאת רעיונותיהם את מוכרת??? >על החוברות תמיד נכתב ערכה וכתבה מעולם לא היה כתוב יצרה! אז מותר לי לקחת את החוברות שלך, לשנות את דרך שרטוט הדיאגרמות, את הכריכה, ולפרסם בשמי? "ערכה וכתבה כרמית". זה נשמע לי ממש רעיון מצויין! >בפניה שלנו ליוצרים (שפול מכיר באופן אישי ואת חלקם פגשתי באופן אישי ) ביקשנו אישור להמשיך לפרסם את החוברות ללא שם מכיון שזה יצריך הוצאה של פלטות חדשות ועלויות נוספות אז זה נכון שאת עושה את הדברים למען הכסף! מירי - תכניסי את זה טוב טוב לראש - הפרת זכויות יוצרים זו גניבה, וגם אם זה כרוך בהוצאה כספית - את צריכה לשאת בכך! מי אם לא את צריך לתת דוגמא אישית! >לגבי אגודת האוריגאמי הזעירה מעולם לא הייתי חברה ! באמת?! לא השתתפת מעולם בפגישות האגודה?... נראה שכואב לך קצת שאין לך בלעדיות על האוריגאמי בארץ, אחרת אין לי הסבר למה להשתמש במילה כמו "זעירה". אגודת האוריגאמי של רוזלי אולי "זעירה" כהגדרתך, אך בניגוד למרכז שאת מפעילה, מטרת האגודה של רוזלי היא הפצת אומנות האוריגאמי בלבד - ללא מטרות רווח. ואם בכך עסקינן - מדוע לעולם אינך מזכירה אגודה זו בתשובה לשאלות הפונים בדבר פעילויות אוריגאמי? אה, בטח אין לך אינטרנט ולא שמעת על האגודה! >גם הפורום הזה שאת מנסה להתנגח בי איתו הוקם על ידי!!! מירי - צאי מהמגלומניות שלך! אולי הקמת את הפורום, אבל א-י-ן לך בעלות על אוריגאמי, לא בארץ ולא בשום מקום אחר בעולם! מירי - האם את מוכנה למסור בפורום את שמות שאר היוצרים שדגמיהם מופיעים בחוברותייך ללא איזכור שמם? או שאולי זה סוד שאסור לאף אחד בפורום לדעת? אם באמת נותר בך יושר - הפסיקי למכור את חוברת 8 או כל חוברת אחרת שבה יש הפרת זכויות יוצרים! ולסיום, אני מקווה שמילותיו של פרנסיס או, כפי שמופיעות בשרשור מעלה אכן ימצאו מקום לליבך.