מתנצל מראש בפני ריינג'ר הסדרן. תרגיש חופשי לנתב את השאלה שלי לכל שרשור שתחפוץ... השאלה שלי היא האם יש תכנון לאפשר בבלוגים קוביית פלאש. ואם לא - אז למה לא. זה יכול להוסיף כ"כ הרבה חן וענין. תודה.
אין כרגע תכנון להוסיף קוביה ייעודית לפלאש או לאפשר להעלות קבצי פלאש לבלוג. יש קוביית קוד חופשי ואפשר לשתול בה גם פלאש, אם הוא שמור כבר בשרת כלשהו ברשת. בכל מקרה צריך לזכור כמובן שאם הכוונה היא לבאנרים של פרסום, אז הדבר אסור לפי תקנון תפוז.
ולא צריך לעשות פרסום, השאלה היא איך בדיוק אפשר להעלות קובץ פלאש. יש איזושהי הדרכה או שמספיק קוד HTML רגיל ? כי עוד לא ניסיתי. אגב, פרסום, אם אני מפרסם את האוטו שלה בקוביית פלאש, זה גם אסור ?
שאלה בנוגע לפרסום - האם אני יכול לפרסם אתרים שאני בונה ? או שזה נופל בגדר פרסום אסור ? צריך לחדד את הנקודה מה מותר (אם בכלל) ומה אסור לפרסם... כי כמו שנוכחנו לדעת - הפרסום באופן כללי אינו אסור (כולל פרסום בזוי באמצעות תגיות)
מכיוון שהאחריות לכך שהבלוג יעמוד בתנאי התקנון היא שלך. תקנון תפוז מגדיר איזה סוגי שימוש אפשר לעשות באתר. בין היתר אני מפנה אותך לסעיף 6 לתקנון בנוגע לשימוש מסחרי באתר: http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp
א. לא ברור מדוע התקנון מנוסח בלשון נקבה. הרגשתי מחולל לרגעים ספורים. ב. עם כל הצער שבדבר, אתם לא ממש אוכפים את סעיף 6, בעיקר אחרי שכמה וכמה פעמים הופנה תשומת לבכם לכך שאנשים משתמשים בבלוג על מנת למסחר את העסקים שלהם באמצעות לינקים (הידוע גם בכינוי "קידום במנועי חיפוש") כאשר כל ה"תוכן" (אם אפשר לקרוא לו כך) מפוצץ בלינקים המפנים אותו לאתרים חיצוניים. ככל הידוע לי - אתם מעדיפים לעצום עין משיטה נלוזה זו.