שאלה בנוגע לבאנרים

פנומן 72

New member
שאלה בנוגע לבאנרים

מתנצל מראש בפני ריינג'ר הסדרן. תרגיש חופשי לנתב את השאלה שלי לכל שרשור שתחפוץ... השאלה שלי היא האם יש תכנון לאפשר בבלוגים קוביית פלאש. ואם לא - אז למה לא. זה יכול להוסיף כ"כ הרבה חן וענין. תודה.

Bezalel P

New member
קוביית פלאש

אין כרגע תכנון להוסיף קוביה ייעודית לפלאש או לאפשר להעלות קבצי פלאש לבלוג. יש קוביית קוד חופשי ואפשר לשתול בה גם פלאש, אם הוא שמור כבר בשרת כלשהו ברשת. בכל מקרה צריך לזכור כמובן שאם הכוונה היא לבאנרים של פרסום, אז הדבר אסור לפי תקנון תפוז.

פנומן 72

New member
לא קוביה יעודית

ולא צריך לעשות פרסום, השאלה היא איך בדיוק אפשר להעלות קובץ פלאש. יש איזושהי הדרכה או שמספיק קוד HTML רגיל ? כי עוד לא ניסיתי. אגב, פרסום, אם אני מפרסם את האוטו שלה בקוביית פלאש, זה גם אסור ?

פנומן 72

New member
סבבה. תודה. אני אנסה...

שאלה בנוגע לפרסום - האם אני יכול לפרסם אתרים שאני בונה ? או שזה נופל בגדר פרסום אסור ? צריך לחדד את הנקודה מה מותר (אם בכלל) ומה אסור לפרסם... כי כמו שנוכחנו לדעת - הפרסום באופן כללי אינו אסור (כולל פרסום בזוי באמצעות תגיות)

Bezalel P

New member
אני לא יכול לאשר לך לפרסם תוכן כלשהו בבלוג

מכיוון שהאחריות לכך שהבלוג יעמוד בתנאי התקנון היא שלך. תקנון תפוז מגדיר איזה סוגי שימוש אפשר לעשות באתר. בין היתר אני מפנה אותך לסעיף 6 לתקנון בנוגע לשימוש מסחרי באתר: http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp

פנומן 72

New member
שני דברים :

א. לא ברור מדוע התקנון מנוסח בלשון נקבה. הרגשתי מחולל לרגעים ספורים. ב. עם כל הצער שבדבר, אתם לא ממש אוכפים את סעיף 6, בעיקר אחרי שכמה וכמה פעמים הופנה תשומת לבכם לכך שאנשים משתמשים בבלוג על מנת למסחר את העסקים שלהם באמצעות לינקים (הידוע גם בכינוי "קידום במנועי חיפוש") כאשר כל ה"תוכן" (אם אפשר לקרוא לו כך) מפוצץ בלינקים המפנים אותו לאתרים חיצוניים. ככל הידוע לי - אתם מעדיפים לעצום עין משיטה נלוזה זו.

Bezalel P

New member
אכיפה

לתפוז יש שיקול דעת בנוגע לאכיפה של ההוראות האלה. זה לא מפחית מהחובה של גולשי האתר לפעול לפיהן.

פנומן 72

New member
../images/Emo269.gif שקלת להיות חבר כנסת ?

כי תשובה כזו מתחמקת, אפילו אני לא הייתי מצליח לייצר.

לשונאי10

New member
אם שמת לב גם פורטן תפוז מנוסח בלשון נקבה

תפוז חוגגת, תפוז מאפשרת... למה? לתפוז הפתרונים!

למעלה