שאלה בנוגע לבוס גס רוח

C a t o m

New member
שאלה בנוגע לבוס גס רוח

רוצה לשמוע את דעתכם ולהתייעץ. הבוס שלי, שבד"כ מאוד אוהב אותי, נוהג לשבח את עבודתי, בא לקראתי בכל מני בקשות מצידי, ואפילו העלה לי את השכר כשביקשתי. אבל היום הוא עבר את הגבול. התקשרתי אליו כשהוא לא היה במשרד, דיברנו ועדכנתי אותו בכל מני נושאים, ובנושא האחרון (נושא שאני יודעת שאין לו כוח אליו) הוא ניתק לי בפרצוף, באמצע המשפט את השיחה. אני יודעת שהוא ניתק- כי הרגשתי,אבל רק מחמת הספק התקשרתי שוב- 3 צלצולים - ראיתי שהוא לא עונה ומייד ניתקתי. אח"כ מאוחר יותר ראיתי אותו והוא התנהג כרגיל - כאילו הכל טוב ואין כל בעיה... זה עצבן אותי נורא! זו התנהגות כ"כ שפלה שממש קשה לי לעכל אותה... מה הייתם עושים לו הייתם במצב כזה? (אגב, חשוב לציין שאני לא עד כדי כך רגישה - אפילו אם הוא היה קוטע אותי בחדות ואומר משהוא כמו "טוב זה יכול לחכות למשרד" - ומנתק - זה לא היה מזיז לי).
 
היי ../images/Emo140.gif

אני גם הייתי ניפגעת. זו ממש התנהגות מגעילה. אני לא הייתי מדברת איתו יותר על הנושא הזה שהוא כל כך מתחמק מלדבר עליו. אם את צריכה לעדכן אותו בנושא הזה בעתיד, תעדכני אותו באימייל.
 
אל תתביישי

תתפסי אותו ברגע שקט, בלי לריב , בלי כעס, בצורה הכי עדינה תעירי לו. וכדי לא לעורר התנגדות אל תדברי עליו (זה לא יפה מצידך , אתה לא היית בסדר) אלא תדברי עלייך (רציתי רק להגיד לך שהיה לי מאוד לא נעים לקבל ניתוק בפרצוף, או, לאור היחסים הטובים שביננו, חשוב לי להגיד לך שהיה לי מאוד לא כיף לקבל ניתוק בפרצוף ) ברגע שתציגי את זה ככה, אני מבטיחה לך שתקבלי התנצלות, ושכנראה זה לא יקרה יותר. אבל חשוב שתעשי את זה בשיחה נעימה, ברגע מתאים, ושתתני לו להרגיש שהשיחה היא בן אדם לאדם בקטע של **הרגשה** בלי שום קשר לתפקיד, לדרג ולשום דבר אחר.
 
למעלה