שאלה בנוגע לביצים

שאלה בנוגע לביצים

גיא שלי כל כך אוהב ביצים ובכל צורה.... ביצת עין, קשה מקושקשת מבחינתו כל ארוחת ערב בפורמט קבוע ביצה עם גבינה לבנה, זיתים ועגבניה כמה ביצים מותר לתת לילד בן שנתיים וחצי בשבוע? למה בעצם כולם אומרים שיותר מידי זה לא בריא? מה אתם אוכלים לארוחת ערב וכמה כבר אפשר לגוון? תודה וערב נעים לכולנו!!! ....

קישלורן

New member
ברוכה הבאה

אמא שלי תמיד נתנה לנו ביצה ביום ואני נותנת לבת שלי גם ביצה ביום. באיזשהו שלב שמעתי שמומלץ 3 פעמים בשבוע אבל בהמשך קראתי מאמר שהפריך את הטענה שביצים זה לא טוב, להימנע וכו'. בד"כ מיוחסת הבעיה לכולסטרול המופיע בחלק הצהוב. למי שאין בעית כולסטרול לא צריכה להיות בעיה עם ביצים. בד"כ לילדים אין בעיה ולא צריך למנוע מהם. חוץ מזה יש דברים מאוד טובים בביצה (כמו ויטמין B12 ועוד דבר שדווקא שומר על הכולסטרול הטוב בגוף) ואני אישית ממשיכה עם ביצה (מס' 2) ביום לבת שלי. לידיעה: ככל שהביצה קטנה יותר היא בריאה יותר. תרנגולות זקנות בדרכן לשחיטה מטילות את הביצים הגדולות. הבנתי מעובדי תנובה שככל שהביצה קטנה יותר היא יותר בריאה !

../images/Emo23.gif ברוכים הנמצאים

נעים לי מאוד יפה, שתי בנות לשני בנים... שנתחלף? אני בשבוע 25 להריון ואת? בכל אופן למדתי כמה דברים חשובים מהמסר שלך תודה!!!!!!!!!!!!!!!!

קישלורן

New member
תאמיני או לא אבל -

הייתי צריכה להסתכל ביומן. אני בשבוע 23. וואו, כבר חודש שישי.

צוצונת

New member
נכון. ביצה אחת ליום מומלצת

ע"י הרופאים. אפשר להכין כל פעם את הביצה בצורה אחרת. ביצה בקן,ביצה קשה, סלט ביצים עם מעט מיונז קל, סלט טונה עם ביצה קשה,חביתה,מקושקשת,עין,פרנץ' טוסט. עדיף שיאכלו ביצה מאשר שומן רווי המצוי בבצקים,חטיפים,גבינות שמנות ובשר.

למעלה