שאלה בנוגע לבעיות בזוגיות

springbird

New member
שאלה בנוגע לבעיות בזוגיות

בעלי ואני עוברים כרגע תקופה מאוד לא קלה בזוגיות שלנו עד כדי כך שאנחנו חושבים על פירוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בניסוח השאלה ואיזה קלפים לשאול: אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שנצליח להתגבר על הבעיה שלנו, האם נצליח לשרוד ביחד את התקופה הקשה שאנו עוברים.

batgalim

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

פריסה קלטית בת 10 קלפים: השאלה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ושל בעלי בחצי שנה הקרובה. אנא רשמי את הקלפים שיצאו לך עפ"י הסדר מ- 1 עד 10.

springbird

New member
הנה הפריסה

לא יודעת אם אני כותבת את הפריסה בצורה הנכונה. שאלתי את השאלה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ושל בעלי בחצי שנה הקרובה, בפריסה קלטית 1 - ארבעה מטבעות 2 - תשעה מטבעות 3 - שבע חרבות 4 - העולם 5 - ארבעה מטות 6 - שלושה מטבעות 7 - שני חרבות 8 - שני מטבעות 9 - חמש חרבות 10 - יום הדין תודה מראש.

batgalim

New member
פירוש -

1 - ארבעה מטבעות 2 - תשעה מטבעות 3 - שבע חרבות 4 - העולם 5 - ארבעה מטות 6 - שלושה מטבעות 7 - שני חרבות 8 - שני מטבעות 9 - חמש חרבות 10 - יום הדין ההמלצה של הקלפים - להשאיר את הנישואים בתוקף, לא להפרד, אך יחד עם זאת - לא לשבת על השמרים, לא להסתפק בקיים אלא לנסות ולשפר את הזוגיות ולהביא אותה למצב טוב יותר. נראה שבתקופה בה השאלה נשאלה העניינים ביניכם יתעוררו, אתם תגיעו למסקנות בקשר לזוגיות ביניכם שבגינן תוכלו לפעול. האם אחד מכם בגד? נראה שבאם היתה בגידה, היא בעצם באה ללמדכם משהו אחד על השני ועל חיי הנישואים, יכול להיות שלקחת את בעלך כמובן מאליו (או שהוא אותך), ואתם צריכים לדעת להשקיע אחד בשני, בזוגיות. לא להתקע בתוך מערכת ההתלבטויות בה אתם נמצאים, להתחיל דף חדש מתוך נקודה שמה שהיה - היה, ועכשיו מתחילים מחדש. קלפי העתיד אופטימיים, באם תשכילו להבין את המסר של הקלפים ולהשקיע בזוגיות תוכלו להגיע לתקופה יפה ופריחה מחודשת של הזוגיות ביניכם. יכול להיות שחופשה משותפת רחוק מהבית והמשפחה תועיל... מה את אומרת?

springbird

New member
קלעת בול

כל מה שכתבת הוא נכון. לקחנו אחד את השני כמובן מאליו והפסקנו להשקיע בזוגיות. אנו מנסים להתחיל דף חדש, החלטנו ללכת ליועץ נישואין בתקוה שנוכל למצוא את מה שאבד לנו בשנים האחרונות. תודה לך על העזרה.

batgalim

New member
בהצלחה !../images/Emo141.gif

יועץ נישואין - זו הרבה פעמים התשובה לחוסר תקשורת בין בני זוג!

למעלה