שאלה בנוגע לבשר כבש
שלום לכם, יש לי שאלה ומתנצלת מראש על הבורות...
פעם ראשונה שאני מנסה לבשל בשר כבש, כלומר קניתי כמה נתחים של חזה כבש, עם הרבה שומן.
חשבתי לנסות לשמור את השומן בנפרד להשתמש בבישול לפי הוראות מהאינטרנט.
הענין הוא שיש לו ריח מאוד חזק (כנראה מהשומן) ואני לא יודעת אם זה אמור להיות כך.
איך אני יכולה לדעת אם הבשר לא מקולקל?
הקפאתי אותו מיד אחרי הקניה (תאריך התוקף היה בתחילתו) וגם הפשרתי במקרר. לפני הבישול לא היה לבשר ריח 'חשוד' בעיני, והוא גם נראה בסדר מבחינת צבע וכד'.
שלום לכם, יש לי שאלה ומתנצלת מראש על הבורות...
פעם ראשונה שאני מנסה לבשל בשר כבש, כלומר קניתי כמה נתחים של חזה כבש, עם הרבה שומן.
חשבתי לנסות לשמור את השומן בנפרד להשתמש בבישול לפי הוראות מהאינטרנט.
הענין הוא שיש לו ריח מאוד חזק (כנראה מהשומן) ואני לא יודעת אם זה אמור להיות כך.
איך אני יכולה לדעת אם הבשר לא מקולקל?
הקפאתי אותו מיד אחרי הקניה (תאריך התוקף היה בתחילתו) וגם הפשרתי במקרר. לפני הבישול לא היה לבשר ריח 'חשוד' בעיני, והוא גם נראה בסדר מבחינת צבע וכד'.