שאלה בנוגע לדגי זהב.

cocus

New member
שאלה בנוגע לדגי זהב.

אולי השאלה קצת מוזרה, אבל.... אני הולך לחנות, וקונה דג זהב. א. האם הדגים, צפויים לגדול מבחינת מימדים? אם כן, זה אומר שדג שאני קונה גדול....זה אומר שהוא זקן? ב. האם דגי זהב מתרבים באקווריום ביתי? זה דורש תנאים מיוחדים? יש לי באקווריום 8 דגים....אפשר לדעת אם צפוי ריבוי? תודה.

הם גדלים בהתאם לגודל האקווריום,

אם הם גדולים זה לא בהכרח אומר שהם זקנים,או מבוגרים,בתנאים טובים הם גדלים צ'יק צ'אק,והם לא יתרבו באקווריום ביתי,אלא אם יש לך אקווריום ע-נ-ק וזה גם לא בטוח,צריך אזור עם הרבה הרבה צמחיה,וטמפ' חמה,כמובן שאתה צריך לזכור שאין הרבה סיכויים שהם יתרבו זה נדיר מאוד... בהצלחה!

cocus

New member
מסקנה:

אם קניתי דג זהב קטן...ב-5 ש"ח, לצפות שבעוד כמה חודשים הוא יהיה גדול....כמו הדג זהב שקניתי ב-15 ש"ח? (שניהם דומים, חוץ מהמידות).

Suikun

New member
תיקונים והבהרות

דגי זהב גודלים, כל סוג והגודל המקסימלי שלו. הדגים שבד"כ מוכרים בחנויות יכולים לעבור את ה20 סנטימטר, במידה וסיפקת להם את התנאים הנכונים. להגיד שדגי זהב גודלים בהתאם לגודל האקווריום זה נכון במובן כלשהו. אם שמים דג זהב באקווריום קטן הוא לא יתפתח, לא מבחירה, וזה למעשה יפגום באיכות חייו ובבריאותו. דגי זהב לא מתרבים בטמפרטורה חמה, להיפך, טמפרטורת ימים חמה לא מתאימה להם ולמעשה פוגעת בהם.

זה מה שקראתי באינטרנט...

שצריך להעלות את הטמפ' ב-2 מעלות מהרגיל למשך שבוע ואז הם יתרבו...

למעלה