שאלה בנוגע לדיבורית אישית!חשוב!!

peretzy

New member
שאלה בנוגע לדיבורית אישית!חשוב!!

יש לי מכשיר סלקום ,נוקיה 8260... פתרתי איכשהו את בעיית ההתחממות דרך דיבורית אישית שנדבקת לאוזן. אחרי שקניתי יצאו שמועות לאוזני שדיבורית אישית יש לה את הקרינה הכי חזקה שיכולה להיות כי היא נכנסת ישר לאוזן ... וכבר עדיף לדבר בפלאפון .. מה אתם אומרים? הם צודקים? זה נכון? שווה לדבר בדיבורית אישית? אשמח אם תעזרו לי תודה...

פלסטיק

New member
אתה פותח תיבת פנדורה

תסתכל על עניין הקרינה פה בפורום בהודעות קודמות, יש כאן המון חומר. בקשר לשאלה הספציפית שלך: 1. אל תתבלבל בין קרינה להתחממות, אין קשר בין הדברים. זה שהטלפון מתחמם לא אומר שהוא מקרין, זה שהוא לא מתחמם לא אומר שהוא לא מקרין. 2. בקשר לדיבורית אישית. היו בזמנו פרסומים על מכשירים מסויימים שהשתמשו בחוט של הדיבורית בתור אנטנה וכך הקרינו יותר את המשתמש. אין לי מושג באילו מכשירים מדובר ואם מדובר היה בפברוק או מחקר אמיתי. אם הנושא באמת מדאיג אותך הייתי במקומך מנסה לנהוג לפי הכללים הבאים: 1. דיבוריות אשר בטוח מרחיקות את הקרינה ממך הן דיבוריות קבועות למכוניות וטלפונים עם רמקול דוגמת SK או LG. כמו כן יש דיבוריות שולחניות, כאלה שהמכשיר הסלולרי מוצב בתוכן ואתה כאילו מדבר בטלפון רגיל עם שפופרת (אני יודע שלפחות לסלקום יש אופציה כזו). הייתי משתדל להשתמש באלה. דיבוריות ניידות לרכב אני לא בטוח ביעילותן אבל שווה גם לנסות. 2. הטלפון נותן את מכסימום הקרינה שלו ברגע שאתה לוחץ SEND לכן אני מחכה כמה שניות עד שהטלפון מצליח להתחבר לאנטנה של נותן השירות ורק אז מצמיד את המכשיר לאוזן. 3. הטלפון מעלה את עוצמת השידור שלו באזורים עם קליטה נמוכה, תשתדל לדבר באיזורים בהם הקליטה טובה (לפעמים זה כרוך בסך הכל בלזוז מטרים ספורים). מקווה שתמצא את מספר העיצות הפשוטות הללו שימושיות

למעלה