שאלה בנוגע לדייט עם בחורה מהמגזר הערבי

kalumb

New member
שאלה בנוגע לדייט עם בחורה מהמגזר הערבי

שלום לכולם,
אני בחור רוסי( נוצרי) שיצא לי לפגוש בחורה ערבייה ממש חמודה(גם נוצרייה), מפה לשם זה התגלכל, ויצא לנו להתוודא בפני אחד מול השנייה שאנחנו רוצים להיות ביחד אבל..
היא אמרה לי שהיא רוצה לדבר קודם כל עם אמא שלה לגבי זה..עזבו את זה רגע שהיא צריכה אישור מאמ שלה, ועזבו שזה נשמע ילדותי אבל... מה ההבדל? נניח ביני לבינה, מסורת? מנהגים? תנו לי דוגמא.. פשוט זה מבאס ודי שובר את הלב לדעת שזה לא ילך בנינו כי החא ערבייה ואני רוסי..
ואמא שלה אמרה לה היום שהיא מעדיפה שהיא לא תתעמק בקשר הזה יותר מידי כי אין לזה עתיד..
עכשיו אני שואל...למה? במה זה שונה? כמה זה רחוק מלהיות אפשרי?
אני בתור בנאדם ריאלי- לא מבין איפה ההגיון שלי נופל?
היא סיפרה לי שאם נניח היא תילך נגד מה שמקובל אצלה בחברה- יעשו עליה חרם..ושוב...למה? למה זה ככה? מה רע בזה שאני רוסי והיא ערבייה? במה אנחנו כ"כ שונים שזה יכול להשפיע על העתיד שלנו..?
אני מצטער מראש על התקיפות ועל האטימות או האי הבנה..אבל רציתי לדעת למה ומה הסיבות... :)
תודה לעונים, ושיהיה אחלה סוף שבוע!!

הפחד מהחברה ומלהיות חריג עומד מאחורי הכל

היא ערבייה, למרות שהדור של היום בד"כ מעדיף לעשות מה שהוא רוצה, אבל יש עדיין את ההשפעה של ההורים. היא כנראה לא רוצה לפגוע באימא, ורוצה לכבד אותה בעדכון לגבי ההיכרות עם בחור.

החדשות הטובות, שניכם מאותה דת. היא שייכת לקהילה שמרנית, אבל אני חושבת שאם תראה למשפחה שלה ולה כמובן שאתה בחור מאד אוהב וטוב, כל ההתנגדויות יחלשו.

אל תמהרו, תכירו אחד את השני, ושיהיה בהצלחה.

לא ראיתי בכל הטקסט שלך שהיא אהבת חייך ושאתה אהבת חייך.....ועכשיו ברצינות - אם הקשר רציני ונועד להיות כזה ז ריצה למרחקים, כמו שכחוליים אמרה, ובשלב הראשון אתה צריך להוכיח רצינות ואמינות למשפחה שלה שהם חלק מהחבילה.

בהצלחה
(נגמר לי הקפה ולצערי אני שותה קפה תורכי, אבל לא נורא)

גיל 22 מוקדם מדי

הוא עוד ילד מי צריך את המורכבות הזאת ועוד בגיל כזה

אני חושבת שיופי קיים בכל אחד ללא קשר למוצא ולדת ואני אוהבת יופי אקזוטי אגב הבדואיות מאוד יפות ומיוחדות
שושו את מסכימה איתי ?

שושו מקסימה איתך אני סנו וביחד נעשה כביסה.

אני מסכים, אגב הכללה, לדעתי הנשים האיראניות הן בןי הנשים הכי יפות, בהכללה

נשים יפות, בלי שום קשר

והוא אכן צעיר...

אתמול בקרתי חברה, ואחיה שבכיתה ו', כמעט הושעה כי שלח מכתב אהבה המבקש חברות מאחת הבנות. זה נראה לי חמוד מאד. הוא הפגין בקיאות ואמר שהוא רציני... הילדים והנוער השתנו, וקשה להסתדר עם המסורת.

אני חושב שבערים המעורבות ואני לא מדבר דווקא על עכו, יש יותר ויותר פתיחות, וגם כשיש אוכלוסיה עם חלק נוצרי יותר גדול (אל תתנפלו עליי) זה משפיע ברמה היותר מקומית.

יכול להיות גם שאני מדבר שטויות ומה שאני מכיר לא מייצג....

מפתיע שזו העמדה שלך

לא מסכימה איתך אין קשר לדת הכרתי גם נוצרים שהפתיחות מהם והלאה

לא דיברתי על הדת כדת אלא יחסית אני יודע מה קורה, למשל, במוסדות אקדמאיים כמו אוניברסיטת חיפה שם בעצם מתהווה הדור הבא היותר ליברלי ויותר מעורה וזה משליך גם על זוגיות.

עדיין, במה שנוגע לכפרים אי אפשר להתחמק מהסביבה השמרנית ובערים המעורבות הפתיחות היא גם עדתית.

ידיד שלי חזר לא מזמן

מטיול למרוקו ובתמונות ערכות ההגשה של התה מאוד יפות עושה חשק לשתות ,בדרך כלל שותה תה לעיתים רחוקות .

10 ש"ח לפחית קולה!!!!!!!!!!! בחוף דדו

לא מספיק שנשרפתי שם, הם גם גובים מחיר כאילו שמדובר בקיוסק באמצע כביש הערבה.......

למעלה