שאלה בנוגע להארי פוטר...

SaberTooth

New member
שאלה בנוגע להארי פוטר...

(נטול ספויילרים) בספרים הקודמים, היה תלמיד גריפינדור בשנה של הארי בשם שיימוס

Kryptonite

New member
כן.../images/Emo168.gif

הוא גם הופיע בסרט. הוא היה זה שלא הלך לו הכל (למרות שזה בכלל נוויל)

SaberTooth

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז איך יכולתי לשכוח אותו
שיימוס
|סוגד||שלמות| שיימוס
שיימוס
שיימוס
שיימוס
שיימוס
שיימוס
שיימוס הרפר
או כפי שבקה קוראת לו - שיימלס הרפר (הרפר חסר הבושה)...

SaberTooth

New member
ולאלו מכם שלא הבינו...

שיימוס זה השם הפרטי של הרפר...
שיימוס זלזני הרפר...
|סוגד|

צו צאנג

New member
אני עדיין טוענת שאתה סתם אומר שאתה

סוגד לטראנס, טראנס יכסית, באמתף אתה סוגד להרפר.....

SaberTooth

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

טראנס לא יכסית
טראנס היא אלוהים
|סוגד||שלמות||לא-ראוי| הרפר אומנם שולת ("אני רק מהנדס צעיר, יפה ומבריק, אבל הון... הון היה גאון"
), אבל הוא לא מתקרב לטראנס

SaberTooth

New member
אם כבר הארי...

מעולם לא חיבבתי את הארי כל כך, עוד מהספר הראשון, אבל לנוכח הספר החמישי - אני היחיד שמחבב את הארי פחות ופחות
מצד שני, אני חש חיבה גוברת לרון. עוד מהספר הראשון, הוא היה החביב עלי. אני היחיד

הארי למה?!

הרמיוני היא דווקא זאת שטיפה מעצבנת אותי... יותר מדי יהירה לפי דעתי... הארי הוא פסדר

SaberTooth

New member
בספרים הראשונים קצת...

אבל עכשיו היא די בסדר. את הארי אני לא ממש סובל.
ה"פ 5, פרקים 1-13 מתחילת הספר, כל מה שהוא עושה זה לקטר ולהתבכיין על כל דבר. על זה שלא משתפים אותו בכלום, על זה שדמבלדור הציב עליו מעקב בלי להגיד לו (ציפית שהוא יגיד לך
), על זה שאף אחד לא שם לב אליו (איזה חתיכת צומי הוא. אם הייתי בהוגוורטס, גם אני הייתי מניח שהוא משקר), על זה שרון והרמיוני מדריכים והוא לא, על זה שדמבלדור לא מסתכל עליו בשימוע וכמובן על זה שכללל העולם נגדו. כאילו, מה הבעיה שלך
חתיכת ילד מפונק שכמותך
אם הייתי פוגש עכשיו, הייתי מכניס לו מכות. בהתחלה חשבתי שהוא סתם נער מתבגר ושזה יעבור לו, אבל זה לא עובר. גאד... תתגבר על זה
אז לא אמרו לך, לא סיפרו לך, מה הקטע
תפסיק לחשוב שניה על עצמך ותסכל שניה סביבך, פור קריין אאוט לאוד, יש אנשים אחרים חוץ ממך. איזה ילד צומי הוא, הוא כל כך דורש תשומת לב כל הזמן. באמת, אם לא הייתי יודע אחרת, הייתי מניח שהוא משקר כדי להשיג תשומת לב כמו שכולם אומרים. והוא לא כך חכם גם ככה. לא אוהב אותו.

SaberTooth

New member
אה, וגם ../images/Emo58.gif ה"פ 5, פרקים 1-13

בכל הזדמנות שיש לו, הוא מתפרץ על רון והרמיוני. מה הבעיה שלך
הם לא אוייבים שלך, אדיוט. זה לא אשמתם שהם מדריכים, שהם לא יכלו להגיד לך מה קורה וכו' וכו'.

Kryptonite

New member
המפי,../images/Emo168.gif

הכל מוסבר בהמשך... למרות שיש חלקים שלא כל כך. אני אישית חושב שהארי ככה, בגלל סיבה אחת. לא הייתה לו בדיוק ילדות נורמלית כמו שאנחנו יודעים, הרבה פעמים הוא היה צריך להתאפק ולשתוק בזמן שדדלי היה מרביץ לו, או שהדוד ורנון צועק עליו. אז עכשיו, שהוא פתאום מבין מה הוא עשה (כל מעשי הגבורה שלו) וכל ההורמונים המשתוללים גורמים לו בטחון. ואז, במקום לדבר כמו בנאדם, הוא ישר צועק...

SaberTooth

New member
אני קורא די לאט... ../images/Emo4.gif

בעיקרון, תיכננתי לקרוא פרק ליום, אבל זה קצת התפקשש לי בגלל כל מיני דברים שנתקעים באמצע ושעות שינה לא סבירות בעליל. אז פיספסתי כמה ימים. עכשיו אני מנסה להשלים ע"י קריאת כמה פרקים ביום.

אני בעמוד 235

ה"פ 5 פרק 12 או 13... כבר לא זוכר... וואו איזו זונה האמברידג' הזאת!!! אפילו סנייפ לא כזה אכזר, והוא עוד רצה לעשות ניסויים על הארי בספר הרביעי...!

למעלה