שאלה בנוגע להבטחת הכנסה

שאלה בנוגע להבטחת הכנסה

האם יש מגבלה בנוגע לשנים שבהן אפשר לקבל הבטחת הכנסה?
מישהי יודעת אם ביטוח לאומי יכול להפסיק קבלת הבטחת הכנסה (בהנחה שאת עובדת והבטחת ההכנסה היא השלמה לשכר)?

אמאנחל

Member
מנהל
תשאלי בפורום ביטוח לאומי

אני מאמינה שיש לנשים כאן מספיק קשרים כדי לעזור לך למצוא עבודה טובה בתחום שלך. או לכוון אותך לתחום שבו תתפרנסי יפה.
אם תבחרי בזה תוכלי לכתוב את התחום שלך ואני מעריכה שיהיו כאן רעיונות. אותו דבר אם את חברה בקבוצות פייסבוק שונות וכו'.

התלבטתי אם להוסיף הערה ספציפית אלייך

לא להטריד אותי שוב (ושוב ושוב) בכל פעם שאני מעלה שאלה שנוגעת לעניינים כלכליים - בהכוונה תעסוקתית וביומרה לחשוב שאת יודעת טוב ממני מה נכון לי.

אני פעם הערתי לך שניצלת את המערכת החינוכית ושלחת תינוק מגיל מספר שבועות לויצו/נעמת רק כי כמו שאמרת - תינוקות קטנים משעממים אותך?!

לקבל הבטחת הנכסה ולגדל ילדים בבית, שניים, 24/7 ולעבוד בחצי משרה זה הרבה יותר מכל קריירה דימיקילו שאת מכוונת אליה. שלוש שנים שאני "חוסכת" למדינה עשרות אלפי שקלים בשנה כל שנה, כשאני מגדלת את הילדים בבית ולא במוסדות ממומנים, מוסדות שאת ניצלת ומנצלת עד תום כשאת עובדת משרה מלאה בעיקר כי ילדים קטנים משעמממים אותך. ואני לא צריכה בכל פעם שאני מעלה פה שאלה לגבי ענייני פרנסה וכסף וזכויות - לקבל ממך הפנייה לחפש "רעיונות והצעות עבודה אצל חברות בפורום" ! אני שלא כמוך מכבדת כל אישה וכל בחירה ואל דוחפת עצות לשינוי חיים למה שנראה לי נכון איפה שלא ביקשו ובטח לא אובססיבית.

אני אבקש שוב, אל תעני למה שלא שאלתי ואם קשה לך, אל תגיבי בכלל.

אמאנחל

Member
מנהל
כי אני משלמת את המיסים שמממנים אותך

אם את לא רוצה תגובות אל תכתבי. זה פורום פתוח.
&nbsp
אם את עשירה ולא צריכה לעבוד, אז אל תבקשי השלמה מהמדינה, ואם את צריכה לעבוד אז תעבדי. או שאת עובדת בשחור, מרוויחה, אבל מתחמקת מלשלם מיסים, שהשכירות ביניינו צריכות לשלם, ובכל זאת מבקשת תמיכה מהמדינה. כן, יש לי שיפוט ערכי לגבי מי שמגדלת ילדים, והיא בריאה, ובוחרת לגדל אותם בעוני תוך תמיכה מהמדינה. אם זו לא בחירה, יש מחלה או נכות, אני מבינה. לזה נועדו תמיכות מהמדינה. אם את בריאה, ובחרת להביא ילדים לעולם, אז תפרנסי אותם.

לפי מיטב ידיעתי העלו את רף השכר שממנו ניתן לקבל השלמת הכנסה

לא יודעת בדיוק פרטים. בקבוצות בפייס לאימהות יחידניות דנו על כך בהרחבה בשנה האחרונה.באופן עקרוני השלמת הכנסה נתנת כל עוד יש צורך בכך...בהצלחה

למעלה