natalishre
New member
שאלה בנוגע להגברת אות שידור של wifi בנתב
שלום,
יש לי נתב dlink6850U של בזק, יחסית חדש (החליפו לפני פחות משנה)
היו לנו מספר שינויים לאחרונה (היינו אמורים להתחבר לשירות אינטרנט של בזק דרך סלקום, ניתקו אותנו ובסוף נשארנו בתשתית של בזק לא דרך סלקום וחיברו אותנו מחדש לבזק)
המקלט של סלקום טי וי מחובר לנתב בכבל , אבל המחשב נייד והסלולרי מחוברים דרך הרשת האלחוטית. לצערי מאז ה"שינוי" אנחנו סובלים מניתוקים רבים ב wifi
זה מתבטא בכך שאין צפיה רציפה בסרטונים, או שהטעינה נתקעת
אי הצלחה להתחבר לאתרים שאליהם רוצים לגלוש , ואז אחרי כמה דקות כן מצליח לגשת.
המחשב כל הזמן מודיע שיש כפילות בחיבור של IP
הסלולרי שלי משתגע , כל רגע מודיע לי שהוא מתחבר לרשת האלחוטית ואז מודיע לי שהוא התנתק ואז חוזר חלילה.
דיברתי עם השירות הטכני של בזק והם היו מאוד אדיבים ועשו איתי ריסטרט לראוטר, אך לצערי זה לא עזר והבעיה אפילו החמירה.
הציעו לי להחליף ראוטר או להגביר את השידור של הwifi בנתב.
רציתי לשאול האם יש כאן מישהו שסבל מבעיה דומה והחלפת ראוטר עזרה?
מה המשמעות מבחינת הקרינה בבית לגבי הגברת תדר של הנתב ?
אודה על כל עזרה
שלום,
יש לי נתב dlink6850U של בזק, יחסית חדש (החליפו לפני פחות משנה)
היו לנו מספר שינויים לאחרונה (היינו אמורים להתחבר לשירות אינטרנט של בזק דרך סלקום, ניתקו אותנו ובסוף נשארנו בתשתית של בזק לא דרך סלקום וחיברו אותנו מחדש לבזק)
המקלט של סלקום טי וי מחובר לנתב בכבל , אבל המחשב נייד והסלולרי מחוברים דרך הרשת האלחוטית. לצערי מאז ה"שינוי" אנחנו סובלים מניתוקים רבים ב wifi
זה מתבטא בכך שאין צפיה רציפה בסרטונים, או שהטעינה נתקעת
אי הצלחה להתחבר לאתרים שאליהם רוצים לגלוש , ואז אחרי כמה דקות כן מצליח לגשת.
המחשב כל הזמן מודיע שיש כפילות בחיבור של IP
הסלולרי שלי משתגע , כל רגע מודיע לי שהוא מתחבר לרשת האלחוטית ואז מודיע לי שהוא התנתק ואז חוזר חלילה.
דיברתי עם השירות הטכני של בזק והם היו מאוד אדיבים ועשו איתי ריסטרט לראוטר, אך לצערי זה לא עזר והבעיה אפילו החמירה.
הציעו לי להחליף ראוטר או להגביר את השידור של הwifi בנתב.
רציתי לשאול האם יש כאן מישהו שסבל מבעיה דומה והחלפת ראוטר עזרה?
מה המשמעות מבחינת הקרינה בבית לגבי הגברת תדר של הנתב ?
אודה על כל עזרה