שאלה בנוגע להגירה.....

xxx26832

New member
שאלה בנוגע להגירה.....

שלום האמת היא שאני ממש אבל ממש לא מתמצה בנושא ההגירה לקנדה(האמת גם לשום מדינה אחרת) אז קצת רקע.. אז ככה אני בן 25 השתחררתי משרות קבע של שנתיים מחיל הים ...יש לי תעודת הנדסאי אלקטרוניקה התחלתי את המחשבות להגר לקנדה מחודש אפריל האחרון...יש לי שם חבר ילדות שהיגר לשם אם משפחתו עוד שההינו צעירים... רציתי לדעת איך מתחילים את כל התהליך??? האם בכלל אני יכול למצוא עבודה במקצוע הזה??? כמו כן רציתי לדעת אם אני יכול ללמוד שם לתואר מהנדס?? כמה העלות של כל הפרוצדורה??? אני יגיד את האמת האנגלית שלי לא בשמים כלומר להבין שמדברים אלי אני מבין כמו שפת אם...קריאה סבבה...הדיבור קצת פחות..המכשול העיקרי שלי זה כתיבה... ורגע לפני שאתם מפנים אותי לחפש בפורום כבר עברתי על כולו ואני באמת ישמח אם מישהו יענה לי ויעזור לי בתהליך.. תודה מראש

ברוך 28

New member
שאלות נפוצות של הפורום בראש העמוד קראת???

אם אתה לא רוצה הפנייה לשם ואתה לא מסתדר לבד למה שלא תפנה לאיש מקצוע?? בשאלות הנפוצות תמצא את רוב התשובות לרוב השאלות? אז מה הבעיה? אי אפשר פה לפרט על כל שלב. תשאל ספציפית על בעיות או שאלות מיוחדות ואני בטוח שיענו לך. אבל כל יום יש פה 3-4 אנשים ששואלים בדיוק את מה שאתה שאלת היום. לי נראה ובאמת אל תפגע שאנשים פשוט מתעצלים לחפש קצת לבד. אני בטוח שאם תדפדף פה בין הדפים תמצא מענה על לפחות 80-90% מהשאלות שלך. בשביל דברים מורכבים יותר יש את שאר אנשי הפורום.

למעלה