שאלה בנוגע להודו

womeninlove1

New member
שאלה בנוגע להודו

היי,
השאלה הזאת מופנית למי שביקר לאחרונה בהודו.
ראיתי כבר שמישהי שאלה שאלה דומה אבל לאור העובדה שרק היום פירסמו על תיירת שנאנסה בהודו כאשר היא לוותה בתייר נוסף אז רציתי לדעת עד כמה באמת מסוכן שם לנשים.
אני נוסעת לשם עם חבר שלי ל-4 שבועות מאמצע ספטמבר ובתכלס אנחנו נהיה במקומות היותר מתויירים כמו רישיקש ומנאלי, אבל כשראיתי כתבות על האונסים שהתרחשו שם אז הם התרחשו בערים מרכזיות.
אז מצד אחד אני פוחדת שמא משהו יקרה ומצד שני כבר הזמנו כרטיסים ואני מודעת לכך שיש המון תיירים, אז מה דעתכם?
האם הודו זה סיכון גדול מידי?

kogawa

New member
כך זה שקוראים חדשות באופן לא מבוקר

ראשית, יש אונס בהודו ותמיד היה.
החדשות הן שהיום המודעות בציבור שזה פשע גם בהודו, זהו החידוש, ולכן התחילו לכתוב על כך בעתונים ולעשות הפגנות על כך בהודו. אבל להגיד שהודו יש בה יותר אונס תיירות מבישראל זאת הגזמה פראית.
בהודו להזכירך, עדיין לא שפטו ראש מדינה על אונס ושחיתות מינית כמו במדינות מתקדמות כמו ישראל ואיטליה.

תמיד תמיד תמיד זה מזכיר לי אתא אבא שלי

שאמרתי לו שאני טס להודו המשפט הראשון שלו היה
ואני בחיים לא אשכח את זה "רק אל תעשן לי שם סמים".
זה מה שקורה כשכל הזמן התקשורת והעיתונות מתעסקת רק בזה.
משום מה כל אחד ששומע גואה המילה הראשונה שעולה לו בראש
היא סמים.
כאילו פה בארץ אין כלום ואני לא יכול במרחק של כמה דקות הליכה להכנס לפיצוציה השכונתית ולקנות דברים הרבה יותר מסוכנים
או איזה חיקוי עלוב לוודקה ב 10 שקלים.
בדיוק כמו בהודו כולן מדברות עכשיו על האונס ויש כאלו שמפחדות לנסוע לשם. אני רוצה לראות מישהי שתעז ללכת לבד בדרום תל אביב בלילה , זה לדעתי הרבה יותר מפחיד .

סעו ותהנו

sailor

New member
סטטיסטית יש פחות אונס בהודו מאשר בישראל

ואם לא מסתובבים במקומות שיש אזהרות לגביהם, הסכנה אפסית.
מקרי אונס של תירות נדירים, בהתיחס למליארד הודים בתת יבשת ענקית, אבל כולם מתפרסמים.

למעלה