שאלה בנוגע להופעה שהייתה פה של PT...

Glusiking

New member
שאלה בנוגע להופעה שהייתה פה של PT...

אז זהו, שכרגע גיליתי שפורקיופיין היו פה.. וזה לא היה כל כך מזמן... ואני די בשוק.. אז סביר להניח שרוב האנשים שחברים פה צעירים מידי מכדי להיות באותן שתי הופעות, אבל בכל זאת.. למישהו יש איזשהו ווידאו מההופעה, תמונות, סיפורים - משהו? רק כדי לעורר אצלי ואצל אחרים קנאה....

handlessman

New member
לאיזה הופעה אתה מתכוון בדיוק???

אני יודע שהייתה הופעה אחת כן מזמן, נראה לי קצת פחות מ-10 שנים... תקנו אותי אם אני טועה

Benn Is Kane

New member
ב-2000.

הייתה אחת בחיפה, ואחת בת"א אם אני לא טועה. הייתי בהופעה בחיפה, אבל לצערי הרב מאוד, אני לא זוכר ממנה כלום... הייתי בן 12, והייתי מאוד עייף... הייתי עם אבא שלי כמובן, וגם אמא שלי הצטרפה לחגיגה (כן, גם היא אוהבת את PTREE של השנים המוקדמות יותר). אחרי ההופעה אבא שלי הלך להפגש עם סטיבן, ואמא שלי ואני הלכנו לחכות לו באוטו... אבא שלי היה גם בהופעה בת"א... אבל הייתי בהופעה של PTREE בארה"ב, שאותה אני זוכר דיי טוב
. יש לי גם את ה-DVD שלה, וראים שם את אבא שלי ואותי עומדים שורה ראשונה וסטיבן עומד מעלנו כל הזמן ובסולו של Wedding Nails הוא מתקרב אלינו ומצביע על אבא שלי
.

handlessman

New member
זאת ההופעה...

שלפי מה שאני יודע, שבה התחיל החיבור בין סטיבן לאביב... גם כתוב בכל מיני מקומות שבעצם אביב הוא זה שהזמין את סטיבן להופיע בארץ עם PT. וב-DVD אתה מתכוון בטח ל-arriving somewhere? או שיש עוד הופעות שיצאו ב-DVD ואני לא יודע עליהן...

Benn Is Kane

New member
בהופעה הזו התחיל החיבור...

וה-DVD שאני מדבר עליו יצא רק למספר מצומצם מאווווווווד של אנשים. סטיבן רצה להוציא את ההופעה הזו כ-DVD רשמי, אבל בגלל שבאחד מהשירים הוא לא הפעיל את אחד מהאפקטים בזמן וזה "הרס את השיר" לטענתו, הוא גנז את ה-DVD ומקורב אליו שחרר את ה-DVD רק למספר מצומצם של חברים. יש לי עוד DVD שלהם שהוצא רק למספר מצומצם של אנשים. יש לי גם את ההופעה ב-Rockplast על DVD וגם, כמובן, את ה-DVD הרשמי.

handlessman

New member
כשאתה אומר מספר מצומצם של אנשים...

למה אתה מתכוון? כי זה תלוי בסדרי גודל, אם אתה אומר את זה ביחס להפצות אחרות של אלבומים ודיסקים אז זה בטח מאות אחדות, אבל זה יכול גם עשרות או פחות... ויש לי כמה בילבולים בנוגע לכל ה-DVDים - איזה מאלה שהזכרת הוא arriving somwhere, ומה זה בדיוק rockplast? מתנצל על הבורות

Glusiking

New member
אוקיי..

ariiving somewhere זאת הופעה משיקאגו, אם אני לא טועה, שהוקלטה בסיבוב ההופעות של in absentia.. ו rockpalast זה מועדון בגרמניה שבו הם הופיעו וצילמו.. הופעה אדירה, יש שם את futile, שזה די נדיר... שיר גאוני...

Benn Is Kane

New member
ארייבינג צולם בסיבוב של deadwing מן הסתם.

ההופעה ברוקפלאסט זהה כמעט במדויק להופעה מה-DVD, וצולמה כשנה לפני, בתחילת הטור של Deadwing. הופעה מעולה, אבל מעצבן שהורידו משם כמה שירים. אפשר להוריד את הסאונדטראק של ההופעה הזו מהאתר של PTREE, בכסף כמובן.

handlessman

New member
אבל השאלה היא איזה DVDים אלה בדיוק?

זה כאלה שמעוצבים וערוכים כמו כל DVD שמופץ באופן מסחרי, או שזה סתם משהו חובבני? (מתקשר לשאלה שלי למטה)

Benn Is Kane

New member
אם אני זוכר נכון...

20 איש קיבלו את ה-DVD בערך. אז זה מצומצם מאוד. ומה-DVDS שהזכרתי, Arriving Somewhere לא נמצא. יש לי סה"כ 4 DVDS של PTREE: 1. הופעה בבולטימור שהייתי בה, מסיבוב ההופעות של In Absentia - יצא למעט מאוד אנשים 2. הופעה גם באיזור מרילנד שאבא שלי היה בה, צולמה במין אולם מוזר כזה שיש קהל מסביב כל הבמה, שוב מסיבוב ההופעות של In Absentia -יצא למעט מאוד אנשים. 3. הופעה ב-Rockplast, מסיבוב ההופעות של Deadwing - יש הורדה של ה-DVD בביט טורנט. 4. Arriving Somewhere, שהוא, כידוע, ה-DVD הרשמי של הלהקה, מסיבוב ההופעות של Deadwing.

handlessman

New member
פשש אז אתה זכית להיות אחד מאותם בעלי גאווה...

ומשהו מוזר לי בכל העסק, למה שמישהו ירצה להשקיע זמן בצילום והכנת DVD שיצא למספר כזה קטן של אנשים? או שזה סתם משהו שלא נעשה באופן מקצועי וזה סתם כמו סרט צרוב על דיסק?

Benn Is Kane

New member
הממ...

שנייהם מצולמים באופן דיי מקצועי ובאיכות טובה.... אחד מהם הוא דיי פשוט, ולשני יש גם תפריט וכו', והוא קצת יותר רציני. שוב, זה היה אמור להיות מצולם ל-DVD רשמי של הלהקה, אבל סטיבן החליט לגנוז את זה.

למעלה