שאלה בנוגע להמשך השירות

kamuti

New member
שאלה בנוגע להמשך השירות

התגייסתי לפני שנה ואני משרת כבר שנה בתפקיד מודעיני ביחידה מסוימת.
בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש הרגשה של מיצוי ובעיקר של החמצה (אני בטוח שאני יכול לתרום יותר ולהיות יותר רלוונטי בתחום המודיעין)
רציתי לשאול אם יש אפשרות בכלל לעבור תפקיד אחרי שנה בצבא, ואם יש סיכוי לקבל תפקיד טוב (או לפחות מיונים) בהנחה שיש לי יתרת שירות קצרה כ"כ (אם זה תפקיד ממש טוב אני גם מוכן לחתום על שס"ן).
ובכלל, עד כמה תא מתנדבים יכול ומוכן למצוא לי תפקידים איכותיים בחיל המודיעין?

שאלה נוספת היא אם קצינים בכירים ביחידה לא יסכימו לוותר עליי האם זה יכול להשפיע על התהליך או שבתור מתנדב אני יכול לעבור בקלות יחסית מתפקיד לתפקיד?

תודה!

hillator

New member
תשובה

תוכל להגיש טופס 55 וזה יגיע לתא מתנדבים ותזומן לראיון.
צריך לזכור שבטופס 55 המפקד שלך ממליץ כלומר אם הוא ימליץ לא לאפשר לך לעבור סביר להניח שיתחשבו בו

kamuti

New member
השנתי שטופס 55 לוקח נצח

וגם אם יאושר זה לא מבטיח לי תפקיד טוב
אין אפשרות לעקוף את זה?

הבעיה היא לא המפקד האישי אלא המפקדים שלו...

hillator

New member
הדרך היחידה אם זה על רפואי

כלומר אם יש בעיה רפואית בתפקיד הנוכחי יעבירו תוך חודש
בכל דבר אחר זה כמו כל חייל רגיל בצבא

kamuti

New member
הבנתי שטופס 55 לוקח נצח

וגם אם יאושר זה לא מבטיח לי תפקיד טוב
אין אפשרות לעקוף את זה?

הבעיה היא לא המפקד האישי אלא המפקדים שלו...

dudio92

New member
אתה משרת במקרה בגבעתיים?

תקשיב , אני הגשתי טופס 55 וזה אכן לוקח הרבה זמן וטופס מייאש אבל אין ברירה . אתה תצטרך להביא המלצות של מפקדים ואם הם ימליצו בכל לשון לא לשחרר אתה לא תשוחרר. במידה ויאושר לך הטופס הם לא יכולים לזרוק אותך איפה שרוצים , תצטרך למצוא תפקיד חדש וגם זה לוקח זמן , ובזמן הזה מה יעשו איתך במקום הנוכחי זאת החלטה שלהם . דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה

dudio92

New member
אה , ודרך אגב

הגורם היחיד שמאשר לך לעבור או לא זהו תא מתנדבים . יכול להיות שיקבלו את דבריך ויכול להיות שלא. המפקדים רק ממליצים ולא קובעים למרות שדעתם משפיעה

למעלה