שאלה בנוגע להסרת לק...

החיגי

New member
שאלה בנוגע להסרת לק...

טוב אז כמו הרוב כאן, התמכרתי ללקים. אבל מה עושים עם ההסרה..?! קניתי את המסיר של אורלי ואני מורידה עם מנקי אוזניים ליד הקוטיקילה אבל תמדי איכשהו נשאר לי קצת שאריות.. =/ אפשר להגיע להסרה מלאה באיזשהיא שיטה מיוחדת? עכשיו הורדתי לק כחול ויש לי עדיין טיפונת של כחול וזה מפריע לורוד המהממם שאני רוצה לשים עכשיו, מה עושים.?

lilo4

New member
כמה טיפים

השלב הראשון הוא במריחה- להשתדל להתרחק מאזור הקוטיקולה ולא ללכלך אותו, כי הלק נתפס שם בצורה דיי רצינית
במידה וכן יש שאריות- ההמלצה שלי היא קודם כל להספיג צמר גפן במעט מסיר לק, להצמיד את הצמר גפן לאזור המלוכלך למשך כמה שניות, כדי שהמסיר יוכל להיספג בלק ולהתחיל לפרק אותו. לאחר מכן אפשר להפעיל טיפה כוח עם הצמר גפן במין תנועת ניגוב כדי להוריד את השאריות. במידה וזה עדיין לא עוזר- לעשות את אותו התהליך עם צמרון אוזניים- לטבול במסיר, לתת לחומר להיספג בשאריות ובסוף להפעיל קצת כוח. אגב, יש לקים ספציפיים שפשוט יותר קשה להסיר

Ultra marine

New member
בהמשך למה שלילו כתבה מעלי,

הרבה פעמים אני מורחת לק קרוב ללפני השינה, בבוקר (הלק כבר יבש לגמרי כך שאין סכנת מריחה) אחרי המקלחת כל האזור סביב הציפורן מרוכך לגמרי ואז אפשר אפילו לגרד קלות והכל יורד. לפעמים מספיק שאני עוברתעם ליפה מסביב לציפורן במקלחת וזה יורד. מאז שגיליתי את זה, אני בקושי מתאמצת לנקות עם צמרון סביב הציפורן ועושה את זה רק אם המקלחת של הבוקר לא הצליחה להוריד הכל.

למעלה