שאלה בנוגע להסרת שיער ולבעית קלואיד

binbinbin

New member
שאלה בנוגע להסרת שיער ולבעית קלואיד

שלום לכם, אני בת כ-22 וברצוני להסיר שיער בלייזר או אור או שיטה אחרת (הבטוחה ביותר לעור), לצערי יש לי קלואיד (באזור אחר בגוף) ובעבר כשנבדקתי איבחנו כי אני מה שקוראים "נוטה להצטלקות" (ז"א פגיעה בעור עשויה לגרום לקלואיד/צלקת היפרטרופית), שאלתי - כיצד היתם ממליצים להסיר שיער, באיזו שיטה וכיצד לבחון מראש את תגובת העור וכו', (האם יש לכם נסיון בטיפול עם בעיה כזו...) תודה לכם.

הסרת שיער וקלואידים

היי ההמלצה היא לא לבצע את הטיפולים כדי לא לקחת סיכונים מיותרים. במקרים של כוויות, למשל, שקורים מדי פעם בפעם, יהיה קושי גדול לצפות את ההחלמה של המקום ללא הצטלקות ולא היינו ממליצים לקחת סיכון כזה.

binbinbin

New member
תודה רבה לכם אבל עם זאת

רני יודעת שיש מספר שיטות וניתן לעסוד בעוצמות שונות ושחוץ מלייזר יש אור וטכניקות שונות שאיני יודעת עליהן הרבה. בכל זאת- אם הייתי מגיעה אליכם ומספרת על העניין הייתם מסרבים לטפל בי באיזושהיא שיטה ? לא מציעים שום דבר אולי בשימוש בבדיקה (טסט) לפני כמו ששמעתי שרצוי לעשות בכל מקרה ? מה בכל זאת ניתן לעשות אם החלטתי שמשהו אני עושה ולא יכולה להמשיך יותר ככה וחייסת לבצע משהו. תודה.

הסרת שיער ולקואידים

היי שוב עצתי היא כזו. קבעי פגישת ייעוץ באחד מסניפי הרשת, שממילא לא כרוכה בתשלום או בהתחייבות כלשהי מצדך. הביאי איתך פירוט מרופא של הבעיה ממנה את סובלת ובקשי מראש להיפגש עם רופא בסניף ולא עם יועצת. אם תהיה בעיה, אולי נשלח אותך ליועץ רפואי בדרגה גבוהה יותר שעובד עבור הרשת ומשמש אותה במקרים מיוחדים. בכל מקרה, רופא חייב לראות אותך לפני קבלת החלטה.

למעלה