שאלה בנוגע להעלאה

שאלה בנוגע להעלאה

שלום לכולם! אני עובדת במשרד עורכי דין כבר 10 חודשים, מקבלת 24 ש"ח לשעה, עובדת 8 שעותלאכולל יום שישי. בגדול אחרי ההורדות יוצא לי 4000 ש"ח נטו(וזה אחרי שאני לא מחסירה..) לפני כחודש ביקשתי העלאה כי אני לבד עם שישה עורכי דין. אמרו שיעלו לי את המשכורת בחודש הבא, אני יודעת שזה נתון לשיקול דעתו של כל מעסיק אבל מה דעתכם? בכמה נהוג להעלות את השכר בפעם הראשונה?

הגר שקד

New member
משכורת גלובלית

שלום פשושית, כפי שזה נראה, החלק הגרוע ביותר בהסכם הוא שאת משתכרת לפי שעה. המשמעות של זה אינה רק בהפסד שעות, אלא גם בתנאים הנלווים ובצבירת ותק. מציעה לך לבקש לעבור למשכורת גלובלית (משכורת חודש). כך, גם אם הנטו שלך לא ישתנה בהרבה, זה ישתלם לך לטווח הארוך יותר. בהצלחה, הגר

שאלה

היו לי כמה חיסורים בגלל המחלה של הילדה שלי, אני לא חושבת שהם יעברו איתי לגלובאלי , בגלל אותם חיסורים.

הגר שקד

New member
תשובה

פשושית יקרה, לצערי, נשמע מדבריך שמעסיקיך מנצלים את אי הבנתך בנושא חוקי העבודה. החוק קובע כי הורה זכאי להחזר של 8 ימי מחלה בשנה עקב מחלת ילדו. זכאות זו ניתנת הן לעובדים בשכר חודשי והן לעובדים בשכר שעה. מצורף ידיעון זכויות עובדים. מקווה שיעזור. בהצלחה! הגר

אני לאחושבת שהם מנצלים אני פשוט

מנסה להבין מה ההבדל בין גלובאלי לשעות. והשאלה שלי הייתה כמה יעלו לי את השכר

הגר שקד

New member
מתנצלת פשושית

על ההתערבות. באשר לשכר - אין אין בינכם הסכם עבודה הכולל סעיף בנושא, עליית השכר תלויה בטוב ליבם של מעסיקיך ובמידת הצורך שלהם בך. בהצלחה, הגר

tmira glas

New member
תשובה מדוייקת בנוגע להעלאה:

חשוב לתמוך גם בזה, אחרת לא נזכה להעלאות שכר לעולם תמירה

ohadcohen1

New member
אז יש לי הצעה בשבילך

תיכנסי לאתר ותראי איך ב-40 שעות חודשיות, את יכולה להרוויח 3000-7000שח!!! www.123revenue.com

למעלה