שאלה בנוגע להצגת lyrics בנגן MP3

שאלה בנוגע להצגת lyrics בנגן MP3

קיבלתי עכשיו נגן MP3, אני לא יודע של איזה חברה זה וגם לא כתוב, אבל הוא נראה כמו דיסק-און-קי שמן כזה, שחור כזה, עם ג'ויסטק קטן בצד.... זה דגם דיי פופולרי.... בכל מקרה יש בו אפשרות לראות את מילות השיר בזמן שהשיר מתנגן. בשיר שמגיע עם הנגן אכן מופיעות המילים (אם לוחצים לחיצה ארוכה על הג'ויסטיק בזמן שהשיר מתנגן) כאשר הוספתי שירים לנגן ראיתי שיש 2 קבצים אחד של mp3, של השיר ואחד של lrc של המילים. הוספתי לנגן שירים ואחרי זה חיפשתי לאחד השירים קובץ lrc מתאים. מצאתי קובץ עם אותו שם בדיוק כמו של השיר ורק סיומת של lrc. הוספתי אותו לנגן, אך עדיין - השיר מוצג כאילו אין לו קובץ lyrics מתאים! ואין לי אפשרות לראות את מילות השיר, האם מישהו יודע מה עלי לעשות כדי שאכן אוכל לראות את מילות השיר?? בשיר שמגיע עם הנגן זה עובד ורואים את מילות השיר. תודה מראש!

weird dust

New member
הקבצים הם בעלי אותו שם בדיוק?

הם חייבים להיות בעלי אותו שם בדיוק רק עם סיומת שונה.

יאיר B

New member
הם גם צריכים להיות באותה תיקייה

בנגן. *אסור* לעשות תיקית ליריקס בלבד. יכול גם להיות שיש בעיה בפורמט של הקובץ שהורדת. אגב, מאיפה ההורדת?

הקבצים הם בעלי אותו שם בדיוק

וגם באותה התיקייה. הורדתי את הקובץ דרך אימיול. יכול להיות שיש בעיות בקבצים עצמם?? בכל מקרה מה שאני מתכוון זה שחוץ מלשים את הקובץ של ה-lrc באותה תיקייה ושהוא יהיה באותו שם, אין צורך לבצע פעולה כלשהי בנגן עצמו? אני מתכוון - אין צורך להגידר דרך הנגן שהוספתי לקובץ מסוים lyrics? נכון? ועוד שאלה, אם לא דרך האימיול, מאיפה מומלץ להוריד קבצי lyrics?

weird dust

New member
כמה דברים

יש צורך בלחיצה ארוכה על הנווט (מישהו הסביר ניתן לראות במאמרים. אתה הצלחתה לראות את זה בקובץ דוגמא?

הצלחתי בקובץ דוגמא

אבל לא הצלחתי בקובץ שאני הוספתי. הורדתי קובץ של מילים מאימיול שיש לי אותו שם בדיוק כמו של הקובץ של השיר ורק סיומת של lrc אבל זה לא עובד לי. זה עובד רק בקובץ דוגמה. דרך אגב, מאיפה אתם ממליצים להוריד להוריד קבצים כאלה (של מילים)?

יאיר B

New member
כתבתי פעם תשובה למישהו על ליריקס

תקרא את מה שכתבתי בקישור. אם הכל תקין והקובץ נראה כמו שכתבתי - אז אני לא יודע מה הבעיה.

weird dust

New member
קצת באיחור, אבל הוסף למאמרי הפורום

יופי של מאמר ועכשיו הוא גם בתוך מאמרי הפורום. עשיתי קצת עריכה שניראתה לי לנכון (מה שגם אי אפשר באופן רגיל) ועכשיו זה במאמרים.

dolv

New member
יש לכם מושג אם ניתן לראות את המילים

של השיר בנגן מסוג iriver בקובץ lyrics?

weird dust

New member
לא זכור לי שהם תומכים

אולי בנגני פלאש הישנים אבל החדשים אני בטח שלא.

יאיר B

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

אחלה עריכה! באמת נראה הרבה יותר טוב
עכשיו יהיה לאן לשלוח את כל השאלות על ליריקס.

weird dust

New member
יש גם גירסה מקוצרת בשאלות נפוצות

ותודה רבה, אני בטוח שזה ישאר שם הרבה שנים.

למעלה