שאלה בנוגע להרדמה

שאלה בנוגע להרדמה

אני אתאר פה את הסיפור ממש בקצרה. בהודעה הבאה אני ארשום את החלק הארוך, למקרה שזה כן חשוב. עברתי בדיקה שנאלצו לטשטש אותי לשמה. החומרים המטשטשים לא השפיעו עליי כלל. צירפתי תמונה עם התרופות שקיבלתי ומינונן (בדף תוצאות הבדיקה שקיבלתי זה מבולגן ואני לא מבין מה שייך לך, בתקווה שמישהו פה כן יבין - צירפתי קובץ מועתק אחד על אחד כמו שכתוב בדף). רציתי לדעת מה משמעויות החומרים האלה מבחינת המינונים באדם הממוצע (נאמר לי שאלו חומרים שניתנים לשם הרדמה, אך שוב, לא השפיעו עליי). שואל מכיוון שעובר ניתוח בקרוב ומעבר לכל המצב הפיזי מנסה להתכונן לזה נפשית ולכן צריך את התשובה. תודה מראש!!!

וההסבר ה-[מאוד]-מפורט

לפני מספר שבועות עברתי בדיקה שלשמה קיבלתי חומר מטשטש. לפני הבדיקה, נשאלתי אם אני משתמש בכדורי שינה ועניתי שכן. כדורי השינה: lorivan 1mg prothiazine 25mg בבדיקה (לשם הטישטוש) קיבלתי שילוב של שלושה חומרים. לפי מה שרשום בתשובה שקיבלתי שבה מפורטות התרופות, לא ברור איזה מינון שייך למה. אני מקווה שחוסר הידיעה שלי גרם לכך ואתם תצליחו להבין מה זה מה (או מישהו מכם?). צירפתי קובץ תמונה המתאר את התרופות ומינונן בדיוק כמו שזה רשום לי בדף אחד על אחד ללא כל שינוי - לא נכתב כאן כי כשאני מנסה זה משתנה ואני רוצה שזה יהיה בדיוק כמו בדף, כמו כן הרווחים, המספרים, הפיסוק הכל הכל הכל בדיוק כמו בדף!! לאחר מכן, באותה בדיקה מצויין הסעיף הבא: סבילות הבדיקה: גרועה. חשוב לציין שכנראה "איבדתי הכרה" (מן תמונה מתחלפת, לא ישנתי, לא חור בזיכרון, אלא קרה משהו ושניה אחרי זה משהו אחר לגמרי) למספר שניות מועטות. מייד מייד מייד בתחילת הבדיקה התעוררתי לגמרי ומתוך רפקלס (או סוג של) התחלתי קצת להשתולל, עד מצב בו היו צריכים להחזיק אותי עד סוף הבדיקה. כמו כן, לא עברו שתי שניות מהרגע שסיימו את הבדיקה עד שקמתי על הרגליים והלכתי (בעוד כשהסתכלתי על אנשים שעברו את הבדיקה מלפניי או במקביל אליי שמתי לב שהם נשארו להתאוששות של בין חצי שעה לשעה). הלכתי עם התשובות לרופאת המשפחה שלי. היא ציינה בפניי שמה שנתנו לי זה מה שניתן לעיתים לשם הרדמה לפני ניתוח. הגעתי אחרי מספר ימים ללא שינה אליה, אשר בעקבותם שכחתי לשאול אותה על המשמעויות של עניין זה - ולכן אני פונה אליכם. אני עוד זמן מה עובר ניתוחונצ'יק ורציתי לדעת מה באמת משמעות התרופות והמינונים שלהן שציינתי זה עתה. אני יודע, כל הנושא הזה משתנה מאדם לאדם, זה משהו מאוד אינדיבידואלי, זה ברור. רציתי רק לדעת לשם "השקט הנפשי" מה משמעות התרופות הנ"ל ומינונן באדם הממוצע. תודה מראש.

למעלה