שאלה בנוגע לוואנס

red violin

New member
שאלה בנוגע לוואנס

למה רוב הפורום שונא אותו? יש שם שירים טובים מתוך 12 שיקים יש 3 שהם לא משו [DCOW, IWIHAA, CMB ומרי בלאד טוב חוץ מהאינדיאני שתקוע שם]. כלומר 9 שירים טובים, מתוכם יש את GLS, רומנטיסייד ודד גרדנס שהם ממש טובים. [ולדעתי גם נימו והייתי אומרת פלאנט הל אם לא הייתי חורשת עליו עד מיאוס]. הגיטרה ממש ממש טובה בשירים, הסולואים מדהימים. זו דעתי, תורכם.

en li shem 7

New member
וואנס הוא הפייבורט שלי

אנשים סתם לא מבינים פה :] ומריס בלאד שליטה. סאלמאת אח שלו.

ש נ י1

New member
הרשימה שלך לא בסדר הנכון

בקטגורית השירים היפים צריכים להיות - דארק צ'סט אוף וונדר גוסט לאב סקור פלאנט הל רומנטיסייד וויש איי הד אן אנג'ל (רק כדי לא לעצבן חצי מהפורום
) וקטגורית השירים המגעילים - דד גארדנס (!!!!!) נימו (
) קריק מאריז בלאד וזהו........ כמו שבטח שמת לב, אני עייפה

Itay Simons

New member
נימו חמוד, מה :$

הוא הראשון שלי, תמיד תהיה לו אצלי פינה חמה בלב
(ועכשיו כולנו ביחד: "אוווווווווווווווו"
)

The Fantasy

New member
אוווווווווווווווווווו ../images/Emo3.gif

ואכן, נימו שיר ממש חמוד. וגם אני התחלתי ממש לשמוע נייטוויש דרכו. למרות שזה שיר מעפן להתחיל ממנו
שכן הוא לא משקף בדיוק את נייטוויש, אבל עדיין הוא שיר נורא נחמד וקליט וכיף לשמוע אותו מדי פעם
ובכלל ממה שהספקתי לשמוע מוואנס [GLS,WIHAA,CMB] ממש אהבתי. זה אלבום נוראאאאאאא מושקע ונורא מיוחד. אחד השירים האהובים עליי של נייטוויש ובכללי זה GLS, והוא נמצא באלבום הזה, אז ככה שלאלבום הזה יש משמעות בשבילי
וגם CMB. איפה עוד תמצאו להקה שהביאה אינדיאני ומוזיקה אינדיאנית והכניסה אותה ככה לאלבום? זה מה שנקרא השקעה. וזהו זה מה שיש לי להגיד, כי עוד לא שמעתי את *כל* האלבום

ש נ י1

New member
אווווווווווווווווו

לא
סתם אבל נימו שיר ממש נמאס, אף פעם לא מתתי עליו...

הממ..האמת שאני לא שונאת אותו.

הוא אמנם פחות טוב מהאלבומים האחרים,אבל הוא לא רע לדעתי. אני דווקא אוהבת את קריק מאריז בלאד,לא יודעת מה יש לאנשים נגדו. גוסט לאב סקור הוא הכי טוב באלבום לדעתי

lacrimosa girl

New member
אה, כי הוא פשוט פחות מוצלח מאלבומים אחרים

של נייט...הרבה פחות מוצלח. בפני עצמו הוא אלבום מעולה: הוא פשוט הרבה פחות לטעמי ~שלי~ מאשר האחרים. :) ובזמן האחרון התמכרתי לCMB ^^ אם היו מורידים את האינדיאני בסוף היה הרבה יותר מוצלח D=
[וואנס אכן ייצר כמה שירים מהמעולים של נייט, הוא לא אלבום דפוק אותי וזרוק אותי [
], הוא פשוט לצערי לא עומד ברמה הגבוהה שנייט הציבו לעצמם עם אלבומים קודמים. :) ]

LadySilkworm

New member
כי הוא לא ווישמאסטר.

טוב האמת שנראה לי שפחות מתחברים אליו פה בפורום כי כולנו אוהבים לשמוע את טאריה שרה אופרה, ובאלבום הזה היא שרה הרבה פחות אופרה. אבל אני חושבת שהקול הלא אופראי שלה גם מדהים ביופיו, רק חבל שבו שומעים יותר את המבטא שלה. P:

לדעתי וואנס לא גרוע הוא אחלה אלבום אבל...

הבעיה היא שמשתעממים ממנו מהר מאוד....

Kezia

New member
אני לא חושב שהוא גרוע

להיפך. הוא דווקא דיי טוב. למרות שאני לא מסכים עם הקביעה שלך לגבי השירים הגרועים\טובים. אני חושב שCMB, מלבד החלק האחרון שהוא מעצבן קצת, הוא שיר ממש יפה. DCOW גם מדהים. במיוחד בקטע לפני שטאריה נכנסת לבית, שיש בו משהו אפל ומלא רגש לדעתי.

למעלה