הזכויות בתיכון
נידונו בהרחבה מספר פעמים. הגיע הזמן שאעשה על זה מאמר, אה? הנה כמה מהדיונים שנערכו (שווה לקרוא את כל הדיון, כיוון שכל אחד מתקן ומוסיף) על הזכויות ה
יבשות והאם הן באמת
מוצדקות באשר לצילומים וכאלו נכון שהמחברת יותר מסודרת ויודעים יותר כשמעתיקים, אבל בתיכון מגלים שגם החברות שמעתיקים מהן צריכות ללמוד ממנה. מסכמים וכותבים הרבה יותר, והן לא תמיד יכולות להשאיל לך את המחברת לשעות. ויש לך כמה מקצועות להשלים בהם. אני לדוגמה הייתי לוקחת את המחברות לצילומים, ובכל זאת, ברוב המקצועות הייתי בכל זאת מעתיקה למחברת שלי- כי רק כך למדתי, כשכתבתי את החומר. זה כל אחד ומה שיותר נוח לו. רק בכיתה י´ או י"א עברתי להשתמש במכונת צילום, וזה כל כך כל כך נוח!!! גם בצבא, כשאני צריכה להשלים מחברות, אני משתמשת במכונת הצילום. השימוש במכונה הוא חופשי, אבל צריך בשביל זה הקצאה של נייר. קיבלתי הקצאה נוספת, במיוחד בשביל זה, אחרי שביקשתי מהמפקדת והצגתי לפניה את הבעיה. להשלים מחברת לוקח שעות. לא חבל על הזמן שלך ושל החברות שלך? זה מבזבז מההפסקות המעטות שיש (או במקרה שלך, מהזמן הפנוי אחרי הלימודים), וגם החברות צריכות את המחברת, אחרת לא היו כותבות בה. באשר למחנכת- אני מבינה שכבר הסברת לה. אל תשכחי לפרט את כל מה שנובע עקב הליקוי שמיעה, על מנת למנוע אי נעימויות וטעויות בעתיד. בהצלחה!!! וברוכה הבאה לתיכון.