שאלה בנוגע לחיטוב הגוף/אימונים כללי

alex188

New member
שאלה בנוגע לחיטוב הגוף/אימונים כללי

שלום, אני בן 21. גובה 179 משקל 54, לא משנה כמה אני אוכל אני נשאר אותו משקל ולפעמים מאבד אפילו מעט. מבחינה רפואית נראה שאני בריא. אך משקל גופי מדאיג רופאים רבים. ואלה המליצו לי להתחיל בפעילות גופנית בשילוב עם אנשור (שלדעתם בריא יותר מתוספי מזון בדמות אבקת חלבון למינהם). ממה שקראתי עד עכשיו הפעילות הגופנית מטרתה לשרוף קלריות אבל לי אין מה לשרוף (אולי רק את המוח). אז איזה סוג ספורט אני צריך לעסוק? איזה אימונים ומה מטרתם? תודה רבה.

johnniewalker20

New member
אם המטרה היחידה היא עלייה במשקל

עליך לשלב בעיקר פעילות כוח בחדר כושר, בדגש על היפרטרופיה (עלייה במסת שריר). לא ממש הבנתי למה ה'אנשור' בריא יותר מתוספי המזון "בדמות אבקת חלבון".

ofir afek

New member
פעל לשינוי

מצב של תת תזונה מסוכן לא פחות ממצב של עודף משקל ועלול להוביל לבעיות לב, עצמות, רקמות וכו' מעל גיל 21 אי אפשר לעלות במשקל ללא פעילות כוח בחדר כושר אם הגנטיקה שלך היא רזה על מנת לעלות במשקל אתה צריך: 1. תוסף כוח לפני אימון 2. גיינר לאחר אימון עם יחס פחמימה גבוה 3. הוספה של 1000-2000 קלוריות לתפריט היומי 4. אימוני כוח אינטנסיביים בחדר כושר 5. מעט אירובי רק המינים הנדרש לשמור על הלב להמשך הרשימה עיין בקישור הבא: http://www.ofirafek.com/index.php?pageid=14 אופיר אפק - מאמן כושר אישי

johnniewalker20

New member
תגיד אופיר

בקשר לחלק השני של 'טיפ' מס' 10-"לעולם אל תבצע תרגיל מבלי לקבל הדרכה מקצועית מהמאמן. כי אם לא תלמד איך תדע?!!! ודאג לבחור את המאמן שלך בראש ובראשונה לפי הגוף שלו כי אם הוא לא יודע איך להצליח עם גופו איך ידע להצליח איתך". לא יותר נכון לבחור מאמן ע"פ קריטריונים אחרים כמו : ניסיון,מקצועיות,שירותיות,יחסי אנוש טובים וכו'? נ.ב חלק גדול מהטיפים שלך לא מעודכנים (נושא "חלון ההזדמנויות" למשל) ,ממליץ לך להתעדכן.

ofir afek

New member
להתעדכן?

1. ברור שצריך לשיב לב לקריטריונים שהזכרת אבל אם תקרא נכון את מה שכתבתי באתר שלי תראה שבראש ובראשונה צריך לשים לב לגופו של המאמן אבל זה לא אומר שזה הכל (הבנת הנקרא). 2. אם אתה אומר שחלון ההזדמניות לא נכון אשמח לדעת מה כן נכון והציג את זה לאלופי העולם שטוענים כמוני. 3. אם אתה חושב שהטיפים לעליה במסה שבאתר שלי לא מעודכנים אז אני ממליץ לך בחום להתחיל להתעדכן וליישם אותם כי אצלי אנשים עולים כל שבוע קילו עם הטיפים האלו. בהצלחה!

johnniewalker20

New member
תשובות

1. אני מעריך את הדאגה שלך להבנת הנקרא שלי. אני רק מקווה שאת הרופאים שלך לא תבחר ע"פ המראה החיצוני.. 2. תוכל לקרוא כאן על נושא "חלון ההזדמנויות". 3. אני חושב שאתה צריך להתעסק יותר בהדרכה ופחות ביעוץ תזונתי. אבל זאת רק דעתי...

ofir afek

New member
צר לי אבל אין לי זמן להגיב יותר אז נסיים בזה.

יקירי כל מה שכתוב באתר שלי שתיתי בצמא מאלופי העולם (רוני קולמן, ג'יי קטלר, צרלס גלאס, מאקס מאסל ועוד) עם חלקם אני בקשר באימייל וחלקם באמצעי תקשורת שונים. ותאמין לי שהחבר'ה שרשומים למעלה ראו את המחקרים שלך וראו את המחקר שסותר אותו, ולאחר ניסוי עצמי הם בררו אוכל מתוך פסולת והחליטו שחלון ההזדמנות הוא כמו שאמרתי. וכך הגיעו להיות הטובים ביותר. לכן לומר שאנחנו לא מבינים בתזונה זה כמו לומר למייקל ג'ורדן שהוא לא יודע לשחק כדורסל. אתה לא חייב לפעול לפי שרשמתי באתר שלי אבל אם תעשה כן אני ערב לך שתגיע למסה מפוארת. בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה!

למעלה