שאלה בנוגע לחלונות ותריסים

maniac

New member
שאלה בנוגע לחלונות ותריסים

קנינו לבית חלון שהוא בעצם זכוכית כפולה עם תריס וניציאני בפנים (עולה ויורד עם מגנט). הזהירו אותי שהחלון הזה נוטה להשבר לעיתים קרובות. מישהו יכול לספר לי קצת על אורך החיים שלו? האם התריס בפנים נוטה להתעקם?

מאגר

New member
../images/Emo45.gifתשובה לתריס עם זכוכות כפולה

לתריס אין סיבה להתקלקל אם נוהגים בו בצורה הנכונה הזכוכוית עשויה להישבר כשם שכל חלון עשוי להישבר ומאותן סיבות

maniac

New member
אמרו לי שבגלל המגנט

לפעמים כשמוציאים אותו ומחזירים אותו הוא נצמד חזק לזכוכית ואז היא נשברת..משהו כזה.

לחלונות האלו בדרך כלל יש 10 שנות

אחריות, תלוי כמה זמן הם שם כבר, בעיקרון הזכוכית מאוד עבה, וללא סיבה החלונות לא ישברו סתם, גם לי יש בדיוק את אותם החלונות, את המגנט לא ניתן להוציא מאחר והם יושבים בתוך מסילות, רק אם החלונות לא נפתחו בצורה הנכונה המסילה יכולה לצאת מהמקום ביחד עם המגנט, דבר שהוא נדיר אם נזהרים. אין כל סיבה לחשש.

מנסיון של חברה שלי שיש לה כזה מין

חלון, זה לא בדיוק עובד חלק: המגנט אמור להחליק על מסילות כאלה, ולפתוח את השלבים של התריס, תלוי במיקומו על המסילה. הבעיה היא שבד"כ המגנט ניתקע ואז צריך לשחרר אותו, לעיתים באגרסיביות מסויימת. אולי צריך לשמו את המסילה או משהו, אבל היא לא מרוצה כל כך.

maniac

New member
כן זה עוד משהו שאמרו לי

גם לי נראה הרעיון של טריס בתוך חלון מוזר קצת, והזהירו אותי מכל הדברים האלה בגלל זה שאלתי. אבל עם 10 שנים אחריות...אני יקח את הסיכון
זה ממש יפה לדעתי.

אתי@

New member
איפה מוכרים חלון כזה?

הייתי רוצה לראות איך זה נראה ומה המחירים...

למעלה