שאלה בנוגע לטכניון

loxias

New member
שאלה בנוגע לטכניון

שלום, רק היום הגיעו ציוני הבגרות שלי לטכניון (לא עתודאי). הסכם שלי הוא 94.39. מה הסיכוי שאזומן לראיון/מו"ר, ומתי לדעתכם זה יקרה? תודה.

NesiZ 19

New member
סיכוי קלוש.

תגיד, למה רק היום שלחת את הציונים? היה ניתן להנפיק תעודת בגרות החל מה22 ל8, אלא אם כן היית צריך לערער על איזה ציון או חשד או משהו שמנע ממך להנפיק תעודת בגרות מלאה. דווקא הטכניון לא בעייתי במקרים האלו ויש מצב שהוא היה מזמן אותך לסבב האחרון של מו"ר, שהיה ב11 ל9.

loxias

New member
לשאלתך

כן ביקשתי זירוז בגרויות, אבל התעודה הגיעה רק ביום חמישי שעבר לבית ספרי (ולא ערערתי על שום ציון או חשד). ולתשובתך, תודה.

NesiZ 19

New member
חבל שחיכית...

היית פשוט צריך להתקשר לאגף הבחינות כדי שישלחו לך דף מיוחד עם כל הציונים הסופיים שהשגת בכל המקצועות(כולל השקלולים במקצועות מסויימים), כאשר באותו דף כתוב שאתה זכאי לבגרות והוא למעשה משמש כתעודת בגרות לכל דבר. אם אתה גר בצפון הן היו שולחות בלי בעיה, קצת צעקות וקצת התבכיינות, ותוך יומיים יכלת לקבל את התעודה, במקרה הגרוע אפשר ליסוע לירושלים(מה שאני עשיתי), ולקבל את תעודת הבגרות ממש ביום שמגיעים לאגף ציוני הבגרות של מועדי הקיץ. טוב זה לא כזה נורא, בינתיים אתה יכול לשפר פה ושם, שלא תצטרך לסמוך יותר על מו"ר בשנה הבאה, או להתחיל מדעי הרפואה שתגיע לשנה א' עם בסיס יותר טוב.

loxias

New member
מה שנשלח

לבית הספר זה בעצם הדף עם ציוני הבגרות עם הזכאות, התעודה עצמה, עדיין לא הגיעה. תודה על העידוד, אבל נרשמתי להנדסת חשמל-פיזיקה בתור עדיפות שניה :).

aou

New member
ציוני בגרות

הציוני בגרות האלו של מועד קיץ 2006? חשבתי שמועד קיץ לא נכנס לחישוב של שנת הלימודים הנוכחית.

NesiZ 19

New member
לא תמיד

יש מקצועות שבהם מסתכלים גם על בגרויות הקיץ הסמוכות לפתיחת הלימודים. לפי מה שהבנתי בטכניון ובאת"א לפעמים מסתכלים על הבגרויות גם ברפואה, ככה שתמיד אפשר לנסות.

loxias

New member
כן

מועד הקיץ נכנס לחישוב בטכניון ובאונברסיטה העברית בוודאות, לגבי השאר אני לא יודע, אבל די בטוח שבת"א לא מקבלים אותן.

בעברית מתחשבים בציונים של מועד קיץ?

ממתי

loxias

New member
הבהרה

הם מתחשבים בציונים של מועד קיץ לכל המקצועות (או שכמעט כל המקצועות), חוץ מרפואה.

לצערי אני לא מאמינה שתוזמן

מבדקי מו"ר כבר נערכו, וגם תאריכים לראיונות כבר נשלחו (ולפי מה שהבנתי הם נועדו רק לעתודאים או למועמדים שנערכה אצלם איזושהי תקלה במו"ר). ד"א סיימת רק עכשיו לימודים? כי רק עתודאים יכולים להתקבל מייד בסיום י"ב. חוץ מזה אני יכולה לעודד אותך בכך שיש לך סכ"ם ממש גבוה ואם תשפר מעט (עדיף שהסכם יהיה מעל 95) רוב הסיכויים שתתקבל שנה הבאה.

loxias

New member
כן, רק עכשיו סיימתי י"ב

אבל אני לא חושב שרק עתודאים יכולים להתקבל מיד בסיום י"ב, מהסיבה הפשוטה שהטכניון לא דחה אותי על הסף (כמו שהעברית עשתה). תודה על העידוד :)

r a m i 8 7

New member
מצטער להגיד אבל

מצטער להגיד אבל הוא עוד יעשה זאת...ניסיתי בשנה שעברה והם פשוט דחו..בגרות מזורז הוא אף ורק לעתודאים...ככה נשלח לי בפירוש..

למעלה