שאלה בנוגע לימי נישואין

Aאלינור

New member
שאלה בנוגע לימי נישואין

אמנם רובנו עוד לא חגגנו את יום הנישואין הראשון או חוגגים מספר שנות נישואין מועט. אבל בכל זאת: נראה לכם שתחגגו אותו בחברתכם בלבד (קרי, הזוג המאושר) או בחברת אנשים נוספים? האם במשפחה שלכם נוהגים לחגוג ימי נישואין בשיתוף כולם? אצלנו בדרך כלל לא ולכן די הופתעתי כשההורים שלי נתנו לנו מתנה לימי הולדת (באותו חודש) ואמרו שזו גם מתנה ליום נישואין (גם באותו חודש). ועוד שאלה קשורה - אחרי שהתחתנתם, האם אתם ממשיכים לציין ולחגוג את יום השנה להיכרות?

שמופית

New member
לי נראה שנחגוג יום נישואין לבד....

יכול להיות שכשנחגוג (בעזרת השם
) חתונת כסף או זהב, נעשה מסיבה. אבל ככה - נראה לי שזו מסיבה אישית שלנו... אנחנו גם ממשיכים לציין את יום השנה להיכרות, אבל לא נראה לי שנעשה מזה חגיגות... מספיק ימי הולדת ויום נישואין לדעתי

jess ועוד

New member
גם אני בעד לחגוג לבד

למרות שזה לא ממש מצליח לנו לפחות השנה לא הצליח לנו לא לחגוג ולא לבד זה היה בליל הסדר בזמן פיגוע מלון פארק בנתניה...

shelycat

New member
לא מספיק שהם היו בחתונה../images/Emo8.gif

טוב בכל מקרה זה יום פרטי ומיוחד שלנו, ולמען האמת כשנחגוג יום נישואין עם המשפחה זה בטח יהיה כשיהיו לנו ילדים משלנו. אנחנו לא ממש רוצים לחגוג את היום הזה עם המשפחות.

dili

New member
אנחנו פתרנו את בעיית החגיגה הכפולה

בכך שהתחתנו בדיוק ביום השנה השביעי לחברות. אז זוכרים גם את יום ההכרות וגם את יום הנישואין וחוסכים מתנה
לגבי החגיגה עצמה, אנחנו חוגגים לבד, אבל אבא שלי אוהב לבוא באותו יום לביקור וכל המשפחה מתקשרת לאחל מזל טוב, סבתא שלי וחמותי נותנות לנו מתנה לכבוד היום הזה. אני לא חושבת שיש טעם לחגיגה משותפת, זה היום שלי ושל בעלי.

kisses

New member
גם לי נראה שנחגוג לבדנו יום נישואין

עוד 3 חודשים בעזרת השם. וכמו שציינו פה לפני אני מאמינה שברגע שיהיו לנו ילדים ושאם ירצה השם גם ההורים שלי יהיו פה באותה הזדמנות אז נחגוג כולנו יחד.

אופה3

New member
אנו חוגגים לבד, זה היום שלנו

וזה הרבה יותר כייף ואינטמי להיות ביחד, ואת יום החברות, אנו מציינים בקלות כזאת, יום הנישואין הוא הרבה יותר חזק שיהיה שבוע טוב

שירי71

New member
אצלנו

השבוע חגגנו את יום החברות הלועזי שלנו (את העביר יותר קל לי לזכור), חייבת לציין שרק ממש בלילה כשהוא שאל אותי בדרכנו הביתה אם אני רוצה לצאת פתאום נפל לי האסימון וזה היה מאד מביך כי הוא זכר ואני ממש לא... ולגבי יום נישואים נראה לי שמה שבטוח זה שלא נחגוג עם המשפחה (הורים) אלא עם עצמנו, אולי משהו עם חברים...מי יודע? יש עוד זמן לזה. ואפרופו ימי נישואים, שהשנה שעברה לכם תהיה סיפתח נאה לכל אלה שתבואנה אחריה, שיהיו חייכם מלאים בכל טוב ורק טוב, שהכל (הכל!) יצא כפי שרוצים ושתקבלי תמיד
!!

danaziv

New member
אני חושבת...

שזהו רגע אינטימי וזוגי בלבד וממש לא סיבה למסיבה משפחתית,יש מספיק מזה בחגים. אנחנו לא חוגגים את תאריך ההכירות שלנו,מספיק יום נישואים וימי הולדת.

אותנו זה נורא מצחיק...

כשאנשים מתקשרים לאחל לנו יום נישואין שמח או שמביאים לנו אפילו מתנה לכבוד יום הנישואין!!! זה נראה לנו דבר כל כך אישי שגורם לנו להתפלא נורא איך אנשים זוכרים את התאריך שלנו. בכל אופן ברור שחוגגים אותו בצורה אינטימית.

Aאלינור

New member
בדיוק לזה התכוונתי

שגם אם לא חוגגיםאיתם הם מביאים לנו מתנה לאירוע כל כך זוגי

ואצלנו ...../images/Emo9.gif

האמת היא שאין לנו מי יודע מה תבנית מוגדרת... *את יום ההכרות שלנו אנחנו חוגגים בשניים (בעצם אני מכירה את בעלולי מאז שהייתי בת 7 ....אבל יום ההכרות הגורלי שלנו היה לפני 1/2 8 שנים אני קוראת ליום הזה "טרמפ אל האושר"
) *את יום החברות אנחנו חוגגים לבד ולגבי יום הנישואין עוד לא גיבשנו דיעה... התחתנו בבית מלון. וליום הנישואים הראשון הפתעתי את האיש שלי והזמנתי לנו את אותה הסוויטה ששהינו בה בליל החתונה
.... הגענו בצהריים והתפנקנו לנו לבד..(צליל שלנו היתה בת חדשיים ונשארה אצל הסבתא למספר שעות) ובערב הזמנו את המשפחה הקרובה וחברים טובים לארוחת ערב במלון והיה מאוד נחמד... את הלילה בילינו כמשפחה מצומצמת (איציק צליל ואני) ויש לציין שהקטנטונת התחשבה באמא ואבא וישנה לה בשלווה
בשעות הצהריים המאוחרות שלושתנו יצאנו מהמלון שמחים ומאושרים
* לכבוד יום הנישואין השני שלנו החברים עשו לכבודנו מסיבה *יום נישואין שלישי היינו בהריון של אופק ובדיוק באותו יום נקבעה לנו בדיקה חשובה. בערב יצאנו שנינו
* יום הנישואין האחרון (אתן עוד איתי?
) הלכנו להופעה של שלמה ארצי והיה מדהים *יום נישואין חמישי יגיע בספטמבר הקרוב
ודרך אגב... טריק קטן: באמת שהכי נחמד לחגוג לבד, אך גם כשהמשפחה רוצה לחגוג איתכם, אל תסרבו..תמיד יש את התאריך העברי לחגוג לבד...
וככה כולם יוצאים מרוצים לילה מחוייך
לילך

הילית*

New member
אני כבר אמרתי לבעלולי שאת יום

הנישואין הראשון שלנו אני רוצה לחגוג בסוף שבוע בחו"ל- ושהוא כבר יחליט איפה
(רמזתי לו פה ושם) את יום החברות לא חגגנו השנה כי זה היה מאוד קרוב לחתונה וזה נפל על איזה חג שהיה נראה מה יהיה בשנה הבאה (לדעתי רק אני זוכרת את יום החברות...)

אתי@

New member
אני מניחה שנחגוג לבד... נראה לי

שיום נישואין הוא מאורע זוגי ולא משפחתי...
לגבי יום השנה - השנה ציינו אותו בצניעות, ונקווה שלא נפסיק לציין אותו לעולם...

fila

New member
../images/Emo20.gifאני חושבת

שיום נישואים הוא לא ארוע משפחתי אלא של בני הזוג לכן אני מאמינה ורוצה שנחגוג אותו לבד רק שנינו. לגבי יום החברות אנחנו מציינים אותו בצורה צנועה ביותר, ואני חושבת שעכשיו אחרי שכבר התחתנו אז יום החברות ישאר בגדר זכרון מתוק מאוד...

סיגל2

New member
זה עדיין קצת רחוק מאיתנו, אך אני

מניחה שנחגוג את זה יחד כזוג ואחרי כן נחגוג את זה גם עם המשפחות, כי נהוג אצלנו לחגוג את ימי הנישואים גם עם המשפחות. חוץ מזה למה לא לחגוג את זה מספר פעמים אם יש הזדמנות, אני מנצלת כל חגיגה למשוך אותה כמה שיותר פעמים. סיגל

ענתש

New member
את יום הנישואים הראשון חגגנו לבדינו

(אבל קיבלנו גם סידור פרחים מקסים מההורים. זו היתה הפתעה). הלכנו למסעדה ואחרי זה בבית התפנקנו עם נרות ואמבטיה חמה... את יום הנישואים השני חגגנו עם המשפחה, ביחד עם יום ההולדת של אח של בעלי (שלושה ימים לפני) וחמותי (יום לפני). חשבנו לצאת אבל הייתי בהריון ובשלב הבחילות והכל... ממש לא התחשק.

dafgol

New member
יום נישואין ראשון ../images/Emo23.gif

אנחנו חגגנו ביום שבת את יום הנישואין הראשון. התחלנו את ה " פסטיבל " ביום שישי בלילה.. חגגנו שנינו
לבד ....בצהריים בשבת ההורים שלי הזמינו אותנו למסעדה , נסענו אכלנו חגגנו וחזרנו להמשיך לחגוג לבד..... ו אנחנו גם חוגגים את יום השנה להכרות ( זה היה יום שישי ה-13 , אומרים שזה תאריך מנחוס....לנו זה היה תאריך מעולה !!!!) האמת שאנחנו גם משתדלים לחגוג כל הזמן.....
חגיגות נעימות לכולנו.....
דפנה.

נראה לי שאת יום הנשואין נחגוג לבד

לדעתי זה ארוע אינטמי ולא חגיגה למשפחה, נראה לי שבעתי שתהיה לנו משפחה מורחבת נחגוג כולם ביחד. אני מאחלת לכולכם שתחגגו המון ימי נישואין באושר.

למעלה