שאלה בנוגע לכדורסל

שאלה בנוגע לכדורסל

מדוע התוכנית שלכם מתרכזת רובה ככולה בנושאי כדורגל וזאת גם בעונה בה ביתר ירושלים היא קבוצת תחתית לגמרי. יש המון אוהדי כדורסל בירושלים שרוצים לשמוע על הפועל ואתם תמיד דוחקים אותה לעשר דקות האחרונות.למה אין פרופורציות בחלוקה לנושאים? שעה וחצי על ביתר...רבע שעה על הפועל כדורגל ועשר דקות על הפועל בכדורסל ....זה לא בסדר !!!

kfir112

New member
תשובה

בוא נחשוב.... הכדרוסל בארץ מאוד מעניין ותחרותי בגלל זה עוסקים בזה המון{זה לא מעניין!!!} הם מדברים על מה שאנשים רוצים לשמוע על נושאים מעניינים,וכמו שאתה יודע הפועל כדורסל וכדורגל לא כל כך מעניינות מקווה שעזרתי לך

אולי זה לא מעניין אותך...

תסביר לי מה כל כך מעניין בביתר שכולם שם ילדים או שרדיו ירושלים מבזבז תוכניות שלמות על הריב המגוחך בים יוסי סאסי לויקטור יונה ....זה כדורגל?...הפועל בכדורסל מעניינת השנה כל חובב ספורט וכדורסל בארץ בטח יותר מאשר קבוצת הילדים של ביתר ...

kfir112

New member
אז תבין

אז תבין כמה המצב של הכדורסל קשה,ביתר אם הילדים הרבה יותר מעניינת מהפועל כדורסל אולי תסביר לי מה בדיוק המטרות של הפועל כדורסל ? הסל בארץ מסריח אין טעם לליגה הזאת

רק לידע כללי...

כל העולם יודע שבכדורגל מכבי חיפה לוקחת אליפות בהליכה אז מה אתה מקשקש. חוץ מזה הפועל ירושלים השנה עברה חידושים וריענון ויכולה הוות איום על מכבי תל אביב אבל משום מה את רדיו ירושלים יותר מעניין הויכוחים בין ויקטור יונה לסאסי שאת זה שמעתי שם כל הקיץ ...איפה ראיון עם דורון שפר...קוז'יקרו...איפה ?

GeeWhiz

New member
מסכים עם יניב במאה אחוז

רק השבוע הגיעו למלחה 1400 איש למשחק אימון שבקושי פורסם. הקהל בירושלים צמא לכדורסל יותר מבכל מקום בארץ. אני מעריך את תוכניות שלכם אבל לדעתי אתם פשוט חייבים לשנות את הפרופורציות.

למעלה