שאלה בנוגע לכישופי תמונה..

uniqe2

New member
שאלה בנוגע לכישופי תמונה..

יכול לקרות מצב שעושים כישוף תמונה כדי לקרב בין שני אנשים ובמקום לקרב בין המכשף למושא הכישוף מקרבים בין מושא הכישוף ולא לבין המכשף..אלא לבין מישהו שדומה לו.. בקיצור.. במקום להתקרב לאותו מישהו שעשה את הכישוף..הוא התקרב למישהו שדומה לו מבחינה חיצונית מאוד. יכול לקרות כזה דבר..?! או שזה סתם צירוף משעשע...

לא הוטל כראוי?

קודם כל יכול להיות שהכישוף לא עבד בכל מקרה, והם התקרבו כדרך הטבע. ויכול להיות גם שהכישוף לא הוטל כראוי.

uniqe2

New member
יכולהיות שלא הוטל כראוי

ממ אוחדו 2 תמונות.. האחת שלו..והאחת של הבחורה.. ובתמונה הספציפית שאוחדה עם התמונה שלו הבחורה ממש ממש דומה למישהי מסויימת.. כמעט זהות. יכולהיות שבגלל שקירבו בין התמונות וקרה מה שקרה במסגרת "הכישוף" נקרא לזה הוא התקרב למישהי שדומה מאוד לתמונה הספציפית..

תגובה

תשמעי, אני לא חושב שזאת הסיבה שהוא בחר להתקרב למישהי אחרת. בטח לא בגלל דמיון חיצוני. אני חושב שהם התקרבו פשוט כדרך הטבע. הייתי אפילו מגזים ואומר שהטבע "צוחק" על מטיל הכישוף, בניסיון לשנות את דרכו הטבעית ע"י כישוף שלא מוטל כמו שצריך, ואולי בצורה חובבנית (אני אישית לא מכיר את מה שקראת לו "הכישוף הזה"), בזה שהוא מקרב בינו אותו בחור למישהי אחרת.

uniqe2

New member
כשמבקשים מהטבע..

לאחד 2 אנשים באמצעות 2 תמונות.. והתמונה של אחד מהשניים דומה בצורה קיצונית למישהי אחרת ומה שגם ה2 שביקשו לאחד בינהם..מדובר באיחוד בעייתי.. לא מוזר שדבר כזה קורה.. לא ניראה לי מוזר לפחות.. להוציא את התמונה של הבחורה ניראה פתרון טוב את חושבת?

למעלה