שאלה בנוגע לכלב. הסבר בפנים

meninblack2

New member
שאלה בנוגע לכלב. הסבר בפנים

שאלה בנוגע לכלב שנושך ומתפרע (הסבר בפנים) אימצתי כלב אסקי מעורב עם זאב והוא בן חודשיים. הכלב בשבוע האחרון כל הזמן רוצה לנשוך אותי, אני מקווה לא מתוך לתקוף , וכל פעם שאני מנסה ללטף אותו הוא כביכול מסובב את הראש כדי לנסות לנשוך אותי. האם זה דבר נורמלי? מה הסיבות שגורמות לזה? כמו כן כשאני מוציא את הכלב הוא נורא עצבני, הוא מושך אותי לכל כיוון ושאני רוצה ללכת לכיוון מסוים הוא ממש מתעקש. אני לא רוצה למשוך אותו בכוח. אני כבר ממש מיואש. אודה לכם אם תענו לי על 2 השאלות.

בנוגע לנשיכות

בגיל הצעיר הזה זה טבעי שהם נושכים הכל ואת כולם- כי השיניים מציקות... זה כמו תינוק שמצמח שיניים ולכן קונים לו נשכן. לגבי המשיכות לטיול- אופייני להאסקי (יש לי שניים...), הדבר היחיד שיפתור זאת (וגם לא תמיד) זה אילוף, ורצוי עם צועת חנק- אבל בגיל מבוגר יותר.

reuven4u

New member
האסקי

הוא כלב מאוד מאוד עקשן, אני מקווה שלקחת את זה בחשבון כשאימצת אותו. אצלי חי סמויד אחד (שמבחינת האופי דומה עד מאוד להאסקי) והעקשנות שלו עולה על כל הציפיות שהיו לי - אבל תנסה להתיחס לזה בצורה חיובית - זה כלב מאוד מאוד עצמאי - יש לו דעה משלו לאן צריך ללכת . כלבים מאוד חכמים - למורות שאומרים עלהם שלא ממושמעים - אז מה הם כלבי עם אופי - אפי חזק מאוד בהצלחה (תצטרך הרבה סבלנות, הבנה ותזכור - אל תנסה לשבור את רוחו -לפחות לא עד הסוף עם אילוף)

sagi.exe

New member
האסקי עם זאב הוא כלב ט מ ב ל !!!

איך אני יודע ? כי יש לי כזה :) שלי שקט ונחמד, מתון וסלחן. מומלץ מאוד א... לקנות לו חבלים דנטליים ועצמות פלסטיק כאלה שיוציא עליהן את הזעם. ב...כבר מגיל צעיר לדאוג שישחק עם כלבים אחרים וגם עם ילדים.

זיו25

New member
למה להכליל?

אתה יודע כמה כלבי האסקי אני מכיר שהם חצי מעורבים, ואינם טמבלים כלל? להזכירך, הכל תלוי באילוף - הכלב יעשה מה שמצפים ממנו לעשות. בברכה, זיו.

זיו25

New member
בוודאי שקראתי.

התגובה שלי הייתה לכותרת שלך. בברכה, זיו.

נשיכות הם דבר רגיל

קני לו משחקים דנטליים אצל הוטרינר ותראי איך הנשיכות פוחתות... (ראיתי בעיתון משחק מפתה חדש של יוקנובה לא התוחה עם טוב...)

natalyrst

New member
לגביי המשיכות עם הרצועה../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif

אם הוא בן חודשיים אסור לשים לו רצועת חנק
לא לשכוח את זה, כי זה יכול להיות מסוכן

למעלה