שאלה בנוגע למבחנים

סקרנית7

New member
שאלה בנוגע למבחנים

מה קורה במידה ויש לי שני מבחנים באותו יום ובאותה שעה??? ועוד שאלה כללית בנוגע למבחנים... מישהו יכול לכתוב אולי מה הכללים של קביעת המבחנים...כלומר.. מה מותר ומה אסור מבחינת כמה מבחנים בשבוע... יום אחרי יום וכאלה... תודה מראש..

מגיע לך במקרה כזה מועד ג

לגבי כללים של קביעת המבחנים, אין הרבה צדק. ההגבלה היחידה היא שאם יש לך שני מבחנים (או יותר) באותו היום ובאותה השעה, או בהפרש של 4 שעות ומטה, יש לך זכאות למועד ג. לי למשל סמסטר שעבר היו לי שישה מבחנים בחמישה ימים
, כאשר בכל יום מבחן אחר ופעם אחת שני מבחנים ביום, אחד בבוקר ואחד אחה"צ. מועדי ב היו ערוכים בצורה דומה. לא היה לי הרבה מה לעשות, 3 מבחנים עשיתי רק מועד ב.

סקרנית7

New member
תודה ועוד שאלה

אני צריכה להגיד למרצה שיש לי שני מבחנים באותה שעה? צריך להביא איזשהו אישור על זה? אני בוחרת מה יהיה במועד ג'? כי גם במועד ב' בשניהם זה באותו יום אבל בהפרש של 4 שעות...

במזכירות החוג יענו לך יותר טוב ממני על זה

בעקרון, אין צורך ליידע את המרצה בד"כ, אלא אם כן יש איזה משהו מיוחד כרוך בכך. מצד שני, זה גם לא מזיק... אחרי שתעשי את המבחן הראשון תקבלי אישור על המבחן ובתוספת טופס מיוחד תגישי דרך מזכירות החוג בקשה לועדת מועד חריג שתדון בכך רק בסוף מועדי ב. הכי טוב, תפני למזכירות החוג והם ידריכו אותך. אני פשוט מפה כבר לא בטוח במאה אחוז ואני לא רוצה סתם להטעות אותך.

למעלה