שאלה בנוגע למוות של ג'ון סנאו

שאלה בנוגע למוות של ג'ון סנאו

הבנתי שהתיאוריה אומרת שמאחר ולספרים קוראים שיר של אש וקרח, הרי שהשליטים בסופו של דבר יהיו ג'ון סנאו ודיאניריז. כעת כשג'ון סנאו מת(לא קל לשרוד 20 דקירות), האם התיאוריה לא נשברה?

CallMeCavanaugh

New member
יש המון תיאוריות

יש גם תיאוריות שהאש והקרח מתחברים בג'ון, לא שג'ון הוא הקרח ודאני היא האש. יש גם תיאוריות שמסבירות איך ג'ון יכול לחזור לחיים ומה משרת המוות שלו (And now his watch is ended...).
זה שמישהו מת לא אומר שהוא יישאר מת, בספרים זה יותר נכון מבסדרה אבל גם בסדרה כבר קרו דברים.
&nbsp
בקיצור- נדע עד כמה התיאוריה ירדה לטימיון רק כשיצאו הספרים הבאים/העונה הבאה (או אולי אפילו זו שאחריה) של הסדרה.

אז זהו? אין יותר צורך באיזשהוא סימון ספויילר?

אני יודעת שרוב האנשים כאן קראו את הספרים ראו את הסדרה, אבל זה *מאוד* צורם שאתה פותח הודעה חדשה עם ספויילר למה שנחשב עכשיו סוף הסדרה בכותרת.

ולא, אנחנו מאוד מקווים שסנאו התפגר סוף סוף, אבל למרטין יש נטייה להשאיר POV חשובות בחיים למרות שהן ספגו פציעות מוות.

hagashaga

New member
ספוילר? זה שודר. מזמן.

על פי ההגדרה ספוילר זה מה שעוד לא שודר. נכון לכרגע אם מדברים על הסדרה ג'ון ככל הנראה מת, וזה לא סוד ובטח לא ספוילר.
הצעדה של סרסי היא גם ספוילר? היא גם נחשבת לסוף העונה הנוכחית.

מזמן? זה היה פחות מחודש!

הטענה היא שמדובר במשהו שדי מדבר על סוף הסדרה /ספרים כפי שאנחנו מכירים אותם : וכן, למרות שזה שודר בסדרה, אני מצפה מאנשים לגלות מעט טקט ולהניח שאולי לא כל מי שנכנס לפורום הזה ראה את *כל הסדרה*.

בכותרת.

ובמה שנקרא זמן סביר - בקבוצה סגורה בפיסבוק שזה ברור שכולם עוקבים בדריכות אחרי כל נאד של מרטין זה דבר אחד, לפרסם ספויילר בכותרת של פורום שכל אחד יכול למצוא זה.... מעיק.
וכן, זה נכון גם אם זה לא ספויילר.

אני מודה שזה בעייתי

יש אנשים שצופים בסדרה בבינג', לרוב אחרי שכל העונה יצאה, והם יכולים לבוא לפה ולדבר על זה.
אני לא חושב שחייבים לסמן
, בין היתר כי צופי בינג' יכולים להיות גם בעוד 10 שנים וגם ביחס למוות של נד, והם צריכים לקחת בחשבון שדברים נידונו כבר, אבל עדיין קצת צורם לי שזה בכותרת.

למרות הצרימה, אני לא מוחק משתי סיבות: הראשונה היא שאנשים השקיעו בתשובה, ואני לא רוצה למחוק גם אותם.
השניה היא שאין לי זמן, ויהיה לי עוד פחות החל ממחר. אז על מדיניות ספוילרים מסודרת אוכל לדון כשאחזור. בינתיים תסתדרו עם מה שיש.

למעלה