שאלה בנוגע למונוגון

love joy

New member
שאלה בנוגע למונוגון ../images/Emo2.gif

התחלתי היום להזריק מונוגון לבטן - 3 אמפולות - בפעם הראשונה. (בעבר הזרקתי לבטן רק גונל) בקיצור אחרי ההזרקה, מקום ההזרקה האדים, התנפח ומגרד (הרגשה של עקצוץ לא נעים) האם זה נורמלי??????? האם יש מקום לדאגה??? תודה רבה LOVE JOY

LOVE JOY כן זה נורמלי ב-ה-ח-ל-ט !!

גם אני בהפריה השניה שלי החלטתי להזריק לבטן 3 אמפולות מונוגון והרגשתי זרימה לא נעימה של החומר אבל מזל שהמחט קצרה ומין עיקצוץ ואודם למשך חצי שעה וזה עובר כשתתרגלי לזה ויהיה לך יותר קל להזריק אז ההרגשה תהיה אחרת למרות שאני הזרקתי 8 ימים לבטן לא כ"כ התלהבתי מין הרעיון[בגלל האודם] אך לא היו לי הרבה בררות כי לא היה נוח ללכת כל יום לקופ"ח לאחות אבל פעם הבאה אני חושבת שאני אתן לבעלי להזריק לי לשריר בישבן כי המקום פחות רגיש לי מהבטן ...אצל כל אחת זה שונה שיהיה בהצלחה ואני גאה בך על התעוזה !! יונית

הרמוניה

New member
אני הזרקתי מונוגון לירך

והיה בסדר גמור אם ימשיך אולי שווה לך לבדוק המון הצלחה הרמוניה

love joy

New member
באיזה חלק בירך מזריקים?

האם זה יותר או פחות כואב מאשר לבטן? בגונל לא הייתה לי את התופעה הזו, אז או שזה המונוגון או הכמות של האמפולות. מה אתם חושבים? תודה רבה LOVE JOY

יעל@

New member
לגבי ההזרקה

אני חושבת שככל שמזריקים יותר חומר ככה זה קצת יותר שורף. בירך זה לא נורא ונסבל, באיזה שהוא שלב היו לי קצת כחולים. מזריקים בצד של הירך - כלפי החוץ, אם את מבינה למה אני מתכוונת. אבל רצוי שהאחות תסביר לך ורק אז תזריקי שם. בהצלחה, יעל

הרמוניה

New member
אני הזרקתי לשריר-

בחלק הפנימי למעלה (צריך לבדוק שזה שריר לראות איך הוא מתכווץ.....) זו מחט יותר ארוכה מהתת עורית אבל לי פחות כאב ולא עשה שום תופעות לואי. נסי אולי עוד יום לבטן ואם זה ממשיך-אפשר אולי לשקול לעבור הרמוניה

אפרת**

New member
גם אני את הגונאל F לא הרגשתי

לעומת המנוגון שהרגשתי יותר. מה שכן אני הזרקתי רק אמפולה אחתשל מנוגון לעומת 2 אמפולות של גונאל F.

אפרת**

New member
מכירה את זה.

זה נורמלי לחלוטין. גם אצלי זה היה כך. מקום ההזרקה גרד לי והרגשתי אותו. אפרת.

הצילו הצילו הצילו ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

זאת אני שרה. אתם בטח חושבות שאני נכנסת רק כשאני באמת צריכה אתכם, אז זה לא נכון, רק אתמול התחברנו בחזרה לאינטרנט לאחר שהמחשב התחרפן. עכשיו בבקשת העזרה... כל הבנות שמזריקות דיפרלין או כל חומר שיוצא מבקבוקון וואקום, היום הזרקתי לראשונה דיפרלין שאבתי את הממיס ערבבתי עם האבקה, אבל לא הצלחתי לשאוב את כל התערובת בחזרה היה קצת יותר מחצי החומר, והשתמשתי במחט הארוכה ביותר האם אני צריכה להילחץ??? אם נתקלתם בזה בבקשה תגידו לי. אני כבר נלחצת

אפרת**

New member
בוודאי - מוכר.

תמיד כשאני ממיסה את הדיפרלין אני לא ממש מצליחה להעלות את כל החומר למזרק חזרה. מצד שני לא נשאר לי שם חצי חומר...
נשארות להן כמה טיפות בודדות שלא עולות לי. נראה לי זניח. בכל אופן - אולי כדאי לך לנסות מחר להטות את הבקבוקון על צידו ולשאוב כמה שיותר חומר. אפשר להעלות את הרב המוחץ. וגם אם היום הזרקת קצת פחות - אני מניחה שזה די זניח כי יעשו לך אולטרסאונד ובדיקות דם בכדי לראות שהמערכת מדוכאת.

למעלה