שאלה בנוגע למועד ג' לשיפור ציון...

deviltg1

New member
שאלה בנוגע למועד ג' לשיפור ציון...

שגיא או ארז שלום, אני שנה שניה במכון ובסמסטר הקודם נרשמתי לשני קורסים שהמבחנים אליהם היו יום אחרי יום (מבוא למע' ליניאריות וסטטיסטיקה) כמובן שלא ניגשתי לאחד המועדים עקב העומס(ניגשתי למע' ליניאריות ולא לסטטיסטיקה) היום קיבלנו ציונים במע' ליניאריות ועברתי בציון נמוך שממש לא משקף את הידע שלי בקורס, עכשיו המועדי ב' גם הם יום אחרי יום ובכדי לעבור בסטטיסטיקה אני זקוק לכל הזמן שנותר עד לבחינה (כשבוע וחצי) ללימודים... השאלה שלי היא האם ניתן להירשם לשיפור ציון ולעשות את הבחינה במועד ג' במקום במועד ב'?

TomaC

New member
האפשרות היחידה שלך היא "לרמות" את המערכת

גש במועד ב' למערכות לינאריות ותשקיע בקורס הזה. במקביל- תיגש גם לסטטיסטיקה ותיכשל. כך תקבל מועד ג' בסטטיסטיקה ותשפר את הציון בלינאריות במועד ב'.

deviltg1

New member
מה הקשר ?!?!, שגיא / ארז מישהו יכול לענות לי?

גם ככה אושר מועד ג' לאחד מן הקורסים הנ"ל ככה שאני אקבל מועד ג' בסטטיסטיקה, השאלה שלי אם אני יכול לבקש לשפר ציון דרך מועד ג' מבלי לגשת למועד ב' עקב הבאלאגן שנעשה בגלל המועדים הצמודים?

deviltg1

New member
שגיא, אני לא מדבר "ככלל", כנס...

אתה מכיר את המצב הבעייתי שנוצר לסטודנטים עקב לקיחת שני הקורסים האלו במקביל (כמה וכמה ביקשו ממך לדחות אחד מן המבחנים ללא הועיל) אני שואל אותך כבן אדם שמכיר את הבעייתיות שנוצרה וכבן אדם שהיה פעם סטודנט- האם ניתן לשפר ציון (לאלו שלקחו את שני הקורסים במקביל) במועד ג' מבלי לגשת למועד ב'??? (שוב, כי המועדי ב' יוצאים יום אחרי יום) תשתדל לענות יותר מחצי משפט... תודה.

erezk9

New member
הכי ברור שיש..

לא! לא תוכל לגשת למועד מיוחד כדי לשפר את הציון! מה שתומר הציע לך זה הפתרון הכי בטוח שיש! אל תקח סיכונים.. כי גם לי זה קרה פעם, והתחננתי למועד מיוחד. ועדיין לא אישרו אותו. רק כי עברתי את הקורס.

TomaC

New member
בבקשה. שמחתי לעזור../images/Emo140.gif

למעלה