שאלה בנוגע למידי ועניינים

שאלה בנוגע למידי ועניינים

מישהו יכול בבקשה לפרט מה התוכנת מידי הזאתי שכולכם מביאים את הקטעים שלכם ממנה ? מאיפה מורידים, איך עובדים עם זה ( טוב בעצם מתי שאני אוריד אני אתחיל לשחק עם זה בעצמי, אבל בכ"ז ) ועוד הארות והערות אם יש לכם.. בתודה מראש,

cut2

New member
תוכנות מידי

פינאלה (Finale) היא תוכנה נהדרת ואני נהנה לעבוד איתה מאוד. גם הרמוני אסיסטנט (Harmony Assistant) נחמדה מאוד (יש לה סאונדים יותר טובים מאלו שבפינאלה, אבל היא פחות נוחה לעבודה לדעתי). אתה יכול לנסות אותן בהתחלה ולראות מה נוח לך ומה טוב לך. תמצא אותן בתוכנות שיתוף קבצים (ע"ע קאזה, סולסיק וכו'). אם תרגיש בנכון לשלם עבורן, מה טוב. אם לא, אני לא אגיד לך מילה. בכל אופן, העבודה איתן די פשוטה. אתה תבין מהר, אני מניח. בהצלחה!

giladsh

New member
עוד תוכנות...

פינאלה היא תוכנה מעולה לתיווי, פחות להקלטות ועריכות מידי. לשימושים אלה יש את cubase, cakewalk pro audio, או logic audio שהן תוכנות מעולות גם למידי וגם לאודיו. אלה תוכנות מאוד יקרות אבל כמובן שאם מאוד רוצים, אפשר להשיג אותן בחינם...ואני לא נוקט עמדה בעניין. התוכנות האלה יכולות לעבוד עם סאונדים שנמצאים על כרטיס הקול של המחשב (בכרטיסים זולים- גועל נפש!) או לחלופין, עם סינטיסיזרים או מודולים חיצוניים המחוברים למחשב בכבל מידי או usb. יש גם פלאגאינים לתוכנות שהזכרתי, שיכולים להוות מקור סאונד נוסף (ומעולה בד"כ).

Bandersnatch

New member
אתה אולי מכיר מקומות שאפשר

להוריד פלאגינים ל-cakewalk pro 7? אני בעיקר מחפש סאונדים טובים יותר (Banks?!) אבל בלי בדיקות מיוחדות
.

giladsh

New member
לצערי, לא...

עוד לא נכנסתי לקטע של פלאגאינים. אני עובד עם כמה מודולים חיצוניים וכרגע זה מספיק לי.

למעלה