שאלה בנוגע למכירות ואפשרויות shipping

benny3890

New member
שאלה בנוגע למכירות ואפשרויות shipping

אהלן,

התחלתי למכור באיביי והעלתי את שני המוצרים הראשונים שלי!
השאלה היא האם אני יכול להשתמש באתרי מקור מחול (כמו walmart למשל) ולהיות בטוח שכל מי שיזמין את המוצרים שהעלתי יקבל אותם? כלומר, האם אני יכול לשלוח לכולם, דרך GSP? האם כדאי לי להשתמש באתרי מקור אחרים?

חשוב לי לציין שעברתי קורס דרך UDEMY - קורס ברמה גבוהה מאוד, עם הכוונות מאוד ספציפיות. הבעיה היא שאני לא בטוח שכל ההכוונות הללו מתאימות לי, כישראלי, ולא כאזרח אמריקאי.

בנוסף, אני לא בדיוק יודע, איזה אפשרויות shipping כדאי לי לבחור כשאני מעלה את המוצר. יש כמה... וכל מוצר שאני מעלה, נראה כאילו האפשרויות משתנות.

אחזור על הקורס שוב כמובן. בנוסף, אשמח גם לקבל תשובות פה, בשפת האם שלי (= כך אבין יותר טוב.

Amiram_e

New member
ממליץ לך לחכות עם הדרופ שיפינג בהתחלה

קודם תנסה לצבור קילומטרז' במכירה לש מוצרים מהבית, שליחה דרך הדואר וכו
דרופ שיפינג זה נושא מורכב שצריך ללמוד לעומק לפני שמתחילים.
גם אם החלטת כבר להתחיל לעשות דרופ מאמזון או וולמרט וכו, ממש לא מומלץ לשלוח לכל העולם באמצעות GSP. יש שם הרבה סיכונים.
עדיף בהתחלה לפנות לקהל האמריקאי בלבד. להגדיר שהמוצרים שלך נמצאים בארה"ב.
יש מספיק קונים פוטנציאלים בארה"ב.

משלוח מאמזון / וולמרט הוא תוך יומיים שלושה בלבד. תוכל כך לאסוף המון פידבקים במהירות.
חשוב שתדע שהתחרות עצומה, הרווחים מאוד קטנים. בשיטה זו פועל חוק המספרים. רק עם כמויות גדולות של ליסטים באוויר אפשר למכור במחזור נורמלי.
בגלל זה אני מנסה לחסוך לך את התסכול על ההתחלה.
תתחיל למכור דברים פשוטים מהבית או מהסביבה הקרובה שלך.
תהיה בעל השליטה על התהליך.
אתה לא רוצה להסתבך עם בעיות מלאי ופידביקם שליליים על ההתחלה.

בנוגע למשלוחים.
אם המוצר נשלח מהארץ, אתה בוחר economy shipping 11-23 days (outside of USA)
אם המוצר נשלח מארה"ב בתוך ארה"ב אתה בוחר expedited shipping עד 6 ימים.
בכל מקרה תבחר שלושה ימי טיפול שלא יהיו לך איחורים.
בהצלחה

benny3890

New member
תודה

עזרת לי מאוד, תודה!.
אני בהחלט לא רוצה להסתבך עם איחורים במשלוח או עם בעיות מלאי...
&nbsp
בכל זאת, אתחיל עם דרופשיפינג, יש לי סבלנות ואני לא נותן לתסכול\חוסר הצלחה להשאיר אותי במקום. המטרה היא בהחלט להתקדם בתחום.
&nbsp
אם המוצר נשלח מארהב, מחוץ לארהב, אני בוחר גם ב - economy shipping 11-23 days (outside of USA)?

למעלה