שאלה בנוגע למשחקים

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שאלה בנוגע למשחקים

האם יש משחק מחשב/PS2 טוב של מסע בין כוכבים? מאיזה ז'אנר? פעולה? אסטרטגיה? קווסט? למי שמכיר, משחקים כמו KOTOR של STAR WARS מאוד אהובים עליי. האם יש משהו דומה בעולם מסע בין כוכבים?

cפיר

New member
בוא ניראה..

יש ארמאדה 1.. (יש גם 2 אבל זה סתם לא משהו)

cפיר

New member
עוד משהו יפה

מחלל עמוק 9.. למרות שלא ראיתי תסידרה הזאת.. פשוט כיף לשחק עם הדפיינט!!!!!

cפיר

New member
אמממ

הראשון (ARMADA) -אסטרטגיה משובח ומפתיע כל פעם מחדש עם הרבה אפשרויות טכנולוגיות וכל הספינות של כל הגזעים שאת יכול לחשוב עליהם.. ביטלו את האפשרות של האינטרנט אבל תמיד אפשר לשחק בLAN וזה תמיד כיף! הגרפיקה מעולה, דורש הרבה חשיבה ותיכנון צעדים (גם אם שימוש בטכנולוגיות וגם אם להיחלץ ממצבים קשים או לעזור לחברים שלך) השני.. (BC) דורש מחשב טוב וזה משחק אממ שאתה יכול בעצם לשלוט על חללית ועל כל המערכות שלה. אתה הקפטן בעצם ויש את כל אנשי הגשר שעושים מה שאתה רוצה.. אפשר להסב כוחות למגנים, למהירות, לSENSORS ועוד כמה מערכות חשובות.. אתה יכול לעשות השמדה עצמית, והפיצוף יפגע בספינות קרובות.. אתה יכול אממ לשים מוקשים עם הדפיינט, לירות במספר רב של מטרות בו זמנית.. לכוון למערכות מסוימות אצל ספינות אוייב (ואפילו תתי מערכות!) אתה יכול כמובן לטוס בוורפ להמון מערכות שמש או סתם לחקור את היקום (הגדול מאוד).. להסוות חלליות של קלינונגים\רומנאלים וכל אלה, קרן גוררת.. ועוד הרבה דברים כאלה.. אבל הכי יפה זה המראות עם הערפליות שם (שלקוחות מתמונות של הטלסקופ HUBBLE).. לפעמים זה עוצר נשימה ממש.. אי-אפשר להשיג המשחקים הללו בארץ. הם מאוד מהנים ומומלצים במיוחד למעריצי הסידרה.. אממ.. לכולם יש תוספת מסויימת שאפשר למצוע בגוגל ולהוריד. לארמאדה 1 יש תוספת של millenium project1.5 לBC יש תוספת שקוראים לה B\K או משהו..

cפיר

New member
ד"א..

לאמראדה ביטלו את האפשרות לשחק באינטרנט כי זה משחק משנת 1998 (קח בחשבון שזה יכול לעבוד טוב גם על פנטיום 1 עם כרטיס מסך לא משהו) לעומת זאת BC דורש מחשב טוב מאוד (במיוחד שהוא עם התוספת) אם רוצים להנות ממנו באמת.. (גם לו יש את כל החלליות מכל הגזעים וכל חללית יש פירוט עד כדי כך שאפשר לראות אנשים מבע לחלונות- סתכל תמונה מצורפת)

EBow

New member
?

ארמאדה הראשון יצא ב-2000 ולא ב-98' והייתה גם הייתה בו אפשרות של משחק באינטרנט, אם כי לא מפותחת במיוחד. מעבר לכך, גם אם לא הייתה בו אפשרות למשחק באינטרנט, מה הקשר בין זה לעובדה שהוא יצא, לכאורה, ב-98'? הרי Starcraft הנפלא יצא ב-98' והתהדר באפשרות של משחק דרך ה-Battle.net שעד היום שחקנים מממשים אותה. מ-Bridge Commander, דרך אגב, לפחות עפ"י GameSpot, יכול להנות כל מי שיש לו לפחות P2 450, זכרון RAM של 64 MB, זכרון מסך של 16 MB ומעלה ויותר מ-650 MB פנויים בכונן הקשיח. דרישות צנועות למדי בהתחשב בסטנדרטים של היום...

cפיר

New member
למרות שיש ביקוש מסויים

למשחק אינטרנט לארמאדה, הם הוציאו מזמן את ארמאדה 2 בשיתוף עם GAMESPAY והוא שוקק חיים באינטרנט, לכן הם לא מחזיקים יותר את השרת של המשחק הראשון פעיל (אם אני לא טועה החברה גם התפרקה) בקשר לBC.. הBC המקורי עובד על מחשב כמו שמצויין, ברגע שמורידים תוספת כבדה ומשמעותית למשחק (מבחינת גרפיקה בעיקר, ומשחקיות) אז המשחק יעבוד לפעמים לא ממש מהר אפילו על מחשב P4 GFORCE FX 5200 -כמו שיש לי.

cפיר

New member
אמממ..

אשמח לשחק ברשת עם אנשים מכאן.. כי עד עכשיו לא פגשתי ישראלים ברשת.. ד"א המשחקים האלה בלי התוספות לא כיפיים במיוחד, אבל אחרי שמתקינים את התוספת זה משתפר פלאים..

DDN

New member
ד.א

אין דבר כזה "אי אפשר להשיג בארץ" ישנן חנויות שיזמינו לך משחק. אם הוא כותר שעדיין נמכר בחו"ל, אפשר להשיג אותו גם בארץ. אם הייצור הופסק, לא רק שאתה לא תמצא אותו בארץ, גם בחנויות בחו"ל לא תמצא ותצטרך אתרים כמו EBAY עבורו.

cפיר

New member
אני לא קונה דרך האינטרנט

אבל.. בזמנו את ארמאדה קניתי ליד השוק בת"א..

cפיר

New member
היה להם הרבה משחקי סטר טרק

אני זוכר.. ת'אמת קניתי אותו (בזול) מזמן וכל פעם שאני משחק בו אני מרגיש תחושת נוסטלגיות גדולה משום מה. ו..אני לא קונה דרך האינטרנט מהסיבה הברורה שאני עדיין נער (עוד כמה ימים חייל) ואם היה לי כסף באמת שהייתי קונה.. (ולא שאין לי, פשוט הוא הולך מקומות אחרים ונחוצים יותר)

cפיר

New member
רחוב אלנבי בת"א..

יש חנות למחשבים בתחילת הרחוב ששם קניתי משחק סטאר טרק ישן ב-5 שקל:) ויש חנות ממש ליד הצומת של שוק הכרמל עם שלט צהוב גדול למעלה ובחוץ יש הרבה סרטי DVD. בתוך החנות יש משחקי מחשב .. הייתי שם לפני חצי שנה והיו שם מספר משחקי סטאר טרק, אבל ראיתי שם חבילה אחת שלמה שיש בתוכה את רוב משחקי סטאר טרק הוא הוריד לי את זה ל50 שקל! אבל לא קניתי, אולי זה עדיין שם (היה על זה אבק, אז אני מניח שזה שם כבר לא מעט זמן ועדיין שם) אז אם מישהו נימצא שם ורוצה לקנות בזול...

papal

New member
חברה חברה בואו נעשה סדר

בכנס עולמות היתה לי הרצאה שסקרה את ההיסטוריה של משחקי המחשב בעולם מסע בין כוכבים כמה נתונים סטטיסטיים יצאו מעל 200 כותרים של משחקי מחשב שקשורים לעולם מס"ב הכותר המצליח ביותר יצא למחשבי 286 על מסך CGA ויצא ליום ההולדת ה 25 לטרק וכלל את כל הדמויות של הסדרה הישנה. מכר מעל ל 20 מיליון עותקים רק בארה"ב!!!! הכותר שני בהצלחתו הוא ארמאדה 1 יש עוד המון יש לי מצגת שלמה בעניין אני אעלה את המצגת שסוקרת את כל ההיסטוריה לרשת ממש בקרוב כולל סרטי פרומו לחלק מהמשחקים

למעלה