Ellush היחידה
New member
שאלה בנוגע למתכונים עם חמאה
שלום ! אני מכינה הרבה עוגות מהספר (המעולה) "שוקולד ושושנים". השאלה שלי היא כזאת - יש שם הרבה מתכונים שמכילים טונות של חמאה ולפעמים לקרם יש ממש טעם של חמאה, שאני לא כל כך מחבבת. אני קצת חוששת לקצץ בכמויות של החמאה, שמא זה יפגע במרקם או בטעם. אפשר להקטין את הכמויות של החמאה (בעיקר בקרמים ובציפויםי למיניהם) או שאפשר אולי להחליף את החמאה במשהו אחר?
שלום ! אני מכינה הרבה עוגות מהספר (המעולה) "שוקולד ושושנים". השאלה שלי היא כזאת - יש שם הרבה מתכונים שמכילים טונות של חמאה ולפעמים לקרם יש ממש טעם של חמאה, שאני לא כל כך מחבבת. אני קצת חוששת לקצץ בכמויות של החמאה, שמא זה יפגע במרקם או בטעם. אפשר להקטין את הכמויות של החמאה (בעיקר בקרמים ובציפויםי למיניהם) או שאפשר אולי להחליף את החמאה במשהו אחר?