שאלה בנוגע לנטלי

שאלה בנוגע לנטלי

שלום לכולם. במקרה עברתי פה בפורום; הגעתי אליו במקרה כשחיפשתי משהו אחר, אבל התחלתי לקרוא קצת. ראיתי המון דברים על נטלי אימברוליה ולמדתי עליה לא מעט. יש לי רק שאלה אחת: למה אתם אוהבים אותה? זו לא שאלה קנטרנית, חלילה. אני באמת מעוניין להבין למה היא ולמה דווקא היא. ועוד שאלה: מה זה אומר, בעצם, לאהוב את נטלי אימברוליה? מה היא אומרת? במה שונה זה שאוהב את נטלי אימברוליה מזה שאוהב את מדונה, את בריטני ספירס, או מזו שאוהבת את שרית חדד?

michalas

New member
הממ...למה היא../images/Emo35.gif

אני לא יכולה להצביע אל משהו מסויים או כמה דברים מסויימים שבגללם אני אוהבת אותה... זאת פשוט המוזיקה, בכללי, אני שומעת מה שהאזניים שלי אוהבות השירים מעולים, המילים יפות...לא סתם מילים פשוטות.. זה משהו שנע בין פופ קליל לרוק... כייף לשמוע את זה והקול שלה מדהים...עדין כזה... (אז כן הצבעתי על כמה דברים מסויימים בסוף..חח) ומה זה אומר לאהוב אותה?.... זה אומר (מבחינתי לפחות) לשמוע את המוזיקה שלה כשבא לי להשקיע בקניית הדיסקים המקוריים ואני לא חושבת שיש הבדל ביני לבין מי שאוהב\ת את שרית חדד או בריטני ספירס.... פשוט המוזיקה שונה... זה לא שכל אחד אוהב זמר אחד או זמרת אחת או להקה אחת... אני משערת שכולם פה, כמוני, אוהבים כמה להקות וזמרים אחרים ואין הבדל בין לאהוב את נטלי אימברוליה לבין דברים אחרים... אולי רק בהבדל שאם זאת מוזיקה ישראלית אז יש הופעות שהולכים אליהן... (זה ההבדל אצלי בין נטלי אימברוליה ליהודים) וזהו...נראה לי

למעלה