שאלה בנוגע לניהול חשבונות עצמי

seaking

New member
שאלה בנוגע לניהול חשבונות עצמי

שלום לכולם

אני ממש ממש חדש בכל הדברים האלה... עשיתי טעות שלקח לי שנה לעלות עליה או יותר נכון להבין שאני עושה טעות... אז עכשיו השאלה איך אני מתקן אותה?

נתחיל מזה שהעסק הפרטי שלי ממש קטן וטוב שכך. אני מתנהל עם לינט.

עד היום הייתי מוציא רק קבלות והנחתי שזה מוזן אוטומטית בכל מקום שצריך. ויחד עם זאת תמיד ראיתי שההכנסות שלי נשארו על 0...

היום הייתה לי שיחה עם רואה חשבון שהסביר שאני צריך להוציא חשבונית קבלה ורק אז זה יכנס לי כהכנסות לעסק....

השאלה היא איך אני יוצר מצב שאני מזין את כל ההכנסות שהיו לי (שניתנו בגינן קבלות).

האם להוציא חשבונית קבלה לא יצור כפילות?
האם ניתן פשוט להכניס הכנסות לעסק נגיד לסכם ולומר נכנס 1000 שח... ?

תודה רבה מראש
שחף

doron700

New member
עוסק

האמת שלא כול כך הבנתי אותך
עם אתה עוסק פתור אתה מוציא רק קבלה-לא חשבונית קבלה ולא מס
אז מה השאלה
דורון עמית
www.doronamit.co.il

seaking

New member
שאם בתוכנ. אתה מוציא רק קבלה

אז ההכנסה לא נרשמת לך...
מה שלמדתי בינתיים... זה שחשבונית עסקה מחייבת את הלקוח וקבלה מזכה אותו...

בלינט אין אפשרות ליצור חשבוניות לשנה שעברה אני אצתרך לעשות את הדברים ידנית אבל מהשנה... הכל יהיה בסדר..'.

Irena Glazkov

New member
עצה קטנה

לשבת עם רואה חשבון לשיחת הסבר יש הבדל בין חשבונית לקבלה ואם אתה עוסק פטור ( יש לך עסק קטן נכון?) אז אתה מוציא רק קבלות
אתה מוציא קבלות ידניות או מהמערכת? אם אתה מוציא אותם מהמערכת זה אמור אוטומטית להכנס להכנסות העסק
אני לא מכירה את התוכנה אבל אולי כדאי להחליף איתם מילה, ולוודא שטכנית אתה מוציא נכון את המסמכים. אולי הוצאת עד היום לא קבלות אלא חשבוניות עסקה ולכן זה לא נצבר לך להכנסות?
אם תרצה שיחת ייעוץ ללא עלות על ניהול כספי של העסק - אתה מוזמן בחום ליצור קשר [email protected]

seaking

New member
תודה לכולם להלן הממצאים

אז ככה
התכנה עצמה לא מיועדת לעוסק פתור - אירנה כמו שכתבת הקבלות לא מכניסות ישר להכנסות.

יחד עם זאת יש אפשרות להוציא חשבונית עסקה - דרישת תשלום ואז זה מסתדר...

אין בעיה עם המעמ כי אני מזין מעמ 0% כפי שהמליץ הרוא"ח...

לגבי השנה שעברה הוצאתי רק קבלות אז יש עם זה בעיה שתפתר ידנית... מה לעשות

כל כך הרבה טרחה בשביל כמה שקלים... אבל עדיף שיהיו כמה שקלים מאשר לא

Irena Glazkov

New member
לי זה נשמע ממש כאב ראש

אתה מוזמן להרים טלפון אלי, יש אופציות הרבה יותר פשוטות להוציא קבלות, וכן השיחה היא בחינם :) 054-7643024

צריך להוציא דרישת תשלום . יש את זה בכמה תוכנו

יש תוכנות לעוסק פטור . או ליכתוב בפקודת יומן את כול ההכנסה של כול הקבלות . מאוד פשוט

למעלה