שאלה בנוגע לסוד

שאלה בנוגע לסוד

שלום אנשים. ראיתי את הסרט ולאחרונה החלטתי באמת לנסות להפיק מזה משהו. ראשית אציין שאני בהחלט מבין שאני רשאי לקבל כל מה שאני רוצה וכיו"ב. החלטתי לנסות את הסוד כדי להשיג קשר עם מישהי שלומדת בתיכון שלי(באותה השכבה), מה שאני עושה זה באמת מדמיין אותנו ביחד או משהו בסגנון שאנחנו מדברים למשל וגם אני אומר לעצמי כל מיני דברים על זה בראש. חוץ מזה אני גם עושה את מה שהציעו כאן בפורום וכתבתי על דף מקופל 'תאריך למימוש' ובפנים מה שאני רוצה. רציתי לדעת האם מה שאני עושה באמת אפקטיבי ואם עדיף שאני אעשה את זה הרבה פעמים ביום או שמא מספיק מעט? האמת - בכמה ימים האחרונים ראיתי אותה פעמיים, אבל זה היה מהיר והיא הלכה עם החברות שלה. מה אתם אומרים? תודה רבה על העזרה:)

מישהו? :p

אגב.. לא יהיה אכפת לי אם אנסה להשיג קשר עם מישהי בכללי(כלומר לא מישהי ספציפית) אבל היה לי קשה לחשוב איך לדמיין את זה וכדומה.. אז החלטתי לבחור מישהי ספציפית.

efratarfe13

New member
אני גם בבעיה שלך (רק עם מישהו)

עשיתי רשימה, מדמיינת כל יום. עדיין לא עבר הדד-ליין אבל.... ספקות 'מחלחלות בי'(וזה הכי לא טוב...). לפי מה שקראתי כאן צריך להרפות אבל....who knows?!?!?!?!? אם מישהו חווה חוויה דומה, אנא תספרו בפרטי פרטים מה עשיתם כדי ש'סתםאחדמגניב' ואני נלמד..... תודה, אפרת

:] הדדליין שלי הוא עד ה-30.10

אני חושב שבכללי זה יהיה 20 יום. לא מחלחלות בי ספקות האמת, אבל כן קשה לי להתעלם ממחשבות אחרות שעולות לי בראש סתם ככה. אני יודע שזה יגיע=)מחכה בכיליון עיניים, עצות, הערות, טיפים וכו' יתקבלו בשמחה.

efratarfe13

New member
אני מאמינה שהתכוונת ל30/11 כי אם לא . . .

I've got some bad news for you buddy! סתם, אל תיתן למוח הדבילי על בסיס אופטימי שלי להשפיע עלייך.... אני שיכורה משמחה כרגע....חחח

בואי אני אנסח לך את זה אחרת

השביתה נמשכת - זה נכון, אבל השביתה הזאת היא לא משהו שבשליטתי לכן אני מנסה להנות מכל רגע(בכלל, כזה אני בחיים.. גם מהדברים הלא כ"כ מעניינים וכיפיים מנסה להנות, אני חושב שזאת גישה טובה). אגב, אני כן צריך ללמוד כימיה וערבית בגלל שהמורות למקצועות הללו הם מההסתדרות אבל אף אחד לא בא ללמוד, מה גם שהן אומרות שאנחנו משבשים את השביתה, אז... בכל אופן:) אין פה אף אחד שיכול לענות לשאלותיי ?

אני מניח שתשובה אני לא אראה פה

בכל אופן אני אנסה לחזור עם התוצאות והאם השתנה משהו. לילה טוב.

Galel

New member
מה שאלת?

כי לפי ההודעה הראשונה,שאלת: "מה אתם אומרים?". ואתה צודק, על זה אין תשובה :) בהצלחה. גלאל.

gils33

New member
מתחיל להרגיש כאן...

שכולם מחפשים ומנסים להשפיע על אנשים אחרים להתקרב אליהם. הסוד אכן מאפשר ליצור דברים כאלה, אבל אם האדם האחר אינו מעוניין זה יוצר בעיה. לכן ההשפיה חייבת לבוא משני הכוונים ולא רק מצד אחד.

אז יש לי שאלה אחרת

קודם כל תודה. ואם אין מישהי ספציפית? איך בדיוק אני יכול למצוא חברה באמצעות הסוד חוץ מלהגיד למשל 'יש לי חברה' או משהו כזה?

לשים לב

כדאי לשים לב למה אתה משדר - מה אתה לובש, איך אתה מדבר ומה אתה אומר בשיחה עם בנות, מה התפיסה שלך לגבי זוגיות (אולי גם מה קיבלת בבית), ולגבי עצמך, כמה סבלנות ואמונה יש לך, איזה סוג בנות אתה מחפש ואיזה סוג בנות אתה פוגש, מה אתה מחפש בזוגיות ומה אתה מציע לבת הזוג שלך, מה האווירה בחדר שלך ואיפה אתה מאמין שתמצא את בת הזוג המיוחלת. פשוט, לא?

למעלה