שאלה בנוגע לסל תקשורת

ofek341

New member
שאלה בנוגע לסל תקשורת

שלום לכולם, אני כבד שמיעה, הגשתי בקשה לסל תקשורת והבקשה אושרה במלואה. מספר שאלות: 1. אושר לי סכום של 330 ₪ לחודש, היות ואני סטודנט לתואר שני, הנחשב מבחינה זו לאדם עובד. יחד עם זאת, ההחזר הרטרואקטיבי שאני מקבל מחושב לפי 288 לחודש. שאלתי היא, האם לכולכם זה חושב בצורה זו? 2. שאלה נוספת – נתקלתי בפורום זה בדיבורים בסגנון "קניתי מחשב\מדפסת וכו', והוחזר לי הסכום עם הצגת קבלת הקנייה כפי שמאושר בסל התקשורת". אשמח לקבל פירוט נוסף בעניין, שכן העו"ס שטיפלה בפנייתי לא ידעה לומר לי דבר בעניין זה. אילו החזרים כספיים ניתן לקבל? האם מדובר על תשלום הבא בנוסף לסכום החודשי של 330 ₪? למי יש לפנות בעניין זה ולהציג את חשבונית הרכישה? אני מודה לכולכם מראש על כל מידע בעניין זה,

צלף

New member
לפרטים מלאים על סל תקשורת

פנה לאתר הניסיוני של בקול כאן. תשובות בקיצור: 1) מפברואר השנה, דמי תקשורת עלו ל- 330 ש"ח, ולכן שקיבלת רטרואקטיבית קיבלת לפי הסכום הישן של 288 ש"ם. 2) בטופס סל תקשורת שקיבלת ישנו ההפניה ומס טלפון של מוקד באח"א לקבל החזרים עבור אבזרים בסל תקשורת, לבירורים תפנה לשם. רשימת אבזרי סל תקשורת ישנה בקישורים של תפוז

Chuck U Farly

New member
התבלבלתי

פרטים מלאים באתר "ניסיוני" (מה זה ניסיוני?) של "בקול" וקבלות מבררים בטלפון של מוקד אח"א? איפה הקישורים של תפוז? למה שלושה מקומות שונים?

למעלה