שאלה בנוגע לסנסור

שאלה בנוגע לסנסור

דיווחתי כאן בעבר הלא רחוק שבני קיבל סנסור בעקבות שני מקרי היפוגליקמיה שקיבל בזמן שינה. כעת לצערנו, לקחו לו את הרישיון עד לתום בדיקות מכון הרישוי. השאלה שהם שואלים היא : עד מתי אושר לך הסנסור? מה אתה מתכוון לעשות כאשר אתה לא מחובר לסנסור? ועוד. השאלה שלי: האם ברגע שיש ברשות בני סנסור הוא זמני או קבוע? אנחנו חשבנו שזה ברור מאליו שזה קבוע, כמו עם המשאבה. האם אני טועה?

תומרונתם

New member
מנהל
איזה חוצפה...

הרי הסנסור בא כדי למנוע את מקרי ההיפו האלו, למה שיגבילו את הרשיון??

אין לי תשובה, אני תוהה כמוך.

deebeebee

New member
אחד משניים, כנראה

קופת חולים מעבירה למשרד הבריאות והם הלאה.....?
או
ביטוח לאומי, במידה ומקבל עזרה מהם בגין נכות.

deebeebee

New member
אני חושבת שקיימת חובה

לדווח למשרד הרישוי על מחלות מסויימות, אני לא בטוחה על מי חלה חובת הדיווח.

מי מדווח?

ראו בשאלות הנפוצות של הפורום תיאור מפורט של המרב"ד (מכון רפואי לבטיחות בדרכים) ונפלאותיו כאן.
כדאי לקרוא את כל שלוש התשובות, וגם לקרוא בין השורות את הרמזים.

גלעד

ערב טוב, מי מדווח? תשובות

ובכן, מאחר והבן הוא מעל גיל 18, ומאחר ואושר לו סנסור עקב 2 מקרי היפוגליקמיה, הרופאה האנדוקרינולוגית שלו, נתנה המלצה לוועדת הקופה כדי שיאשרו לו סנסור על סמך ההיפואים. בו בזמן, היא הייתה חייבת לדווח למכון הרפואי לבטיחות בדרכים, למרות שביקשנו ממנה שלא תדווח, היא אמרה שזו חובתה. בכל אופן, מאז ששאלתי את השאלה, כבר קיבלתי תשובה. הסנסור אושר לו עד לשנת 2017, גם הרופאה התפלאה, כי זה היה ברור לה שזה לשימוש קבוע. אבל מאחר וכל הנושא חדש, זה המצב. כנראה שבשנת 2017 בע"ה יחדשו את האישור. מקווה שלא ישללו שוב את הרישיון. (עדיין הוא ללא רשיון, מחכים לתשובה מהמכון, אתמול שלחתי להם את התשובות לשאלות).

למעלה