שאלה בנוגע לספקיות אינטרנט

Kelly124

New member
שאלה בנוגע לספקיות אינטרנט

שלום לכולם,

אני מייצגת פה את אמא שלי שהייתה לקוחה מאוד ותיקה של אחת מספקיות האינטרנט הגדולות ועקב ירידת מחירי האינטרנט התקשרתי בכדי לברר מחירים שוב...גיליתי שהיא כלל לא מקבלת חשבוניות שלהם לדואר (דבר שלא ביקשנו...) והם הצמידו לה כל מיני שירותים נילווים משנת 2008 שבכלל לא ביקשנו ושאני אפילו זוכרת שסירבתי מפורשות לאחד מהם בשיחת טלפון. אמא שלי לא מבינה באינטרנט בכלל וסמכה על החברה ולכן לא ממש בדקה, אבל זה לא אומר שמותר לספקים להצמיד לך שירותים שלא ביקשת ולנפח את החשבונית בעשרות שקלים בכל חודש!
בקיצור לאחר שדיברתי עם כמה נציגים וטורטרתי כמובן, הם טוענים שאין להם קלטות המוכיחות שבאמת ביקשתי את השירותים אלא רק תיעוד של הנציג שלהם במחשב..אמרתי להם שהנציג יכול לרשום מה שהוא רוצה כדי "לדפוק מכירה" וזו לא הוכחה לכלום וביקשתי את כספי חזרה מ-2008 כולל מע"מ..
הגשתי תלונה לאמון הציבור והמועצה לצרכנות ואפילו לפניות הציבור של החברה וחזרו אלי היום מהחברה בטענה שקיבלו את התלונה שלי והציעו לי הצעה מעליבה בהתחלה חצי שנה אינטרנט חינם ואח"כ כשאיימתי בתביעה קטנה בהחזר חצי שנה אחורה בטענה שזה ממש שווה שלי ואף חברה לא היית מסכימה..אמרתי שאני רוצה את הכסף לפחות שנתיים אחורה...היא אמרה לי שאין מצב.
בקיצור האם יש לי עילה לתביעה? האם חובת ההוכחה עליהם? ההיגיון הבריא שלי אומר שהם חייבים להמציא קלטות או מסמך שחתמתי עליו ואין להם! שווה לי לתבוע בתביעות קטנות? ואם כן האם מותר לי להוסיף סכום בתביעה על עוגמת נפש ואם כן על כמה?

תודה.

למעלה