שאלה בנוגע לסתימת חורים =)

ofirgaon

New member
שאלה בנוגע לסתימת חורים =)

אז ככה. בבית שלי (וילה) התקרה של הקומה השניה (הרצפה של הקומה השלישית) מורכבת בעצם מקורות עץ בעובי של, לפי דעתי, קצת פחות מעשרה סנטימטרים (אולי אני טועה). בכל אופן, ברצפה הזו ישנו חור בעובי של מסמר (3 מ"מ). עם מה אני יכול לסתום את החור הזה? אני מעדיף מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד דרכים שיתחשבו גם בפן הפלסטי של השיפוץ הזה (דהיינו- שבקושי יראו את השיפוץ שעשיתי). בתודה מראש, אופיר

מאגר

New member
../images/Emo91.gifסתימת חור של מסמר בעץ

אכן ניתן לסתום חור זה ע"י מרק נגרים אותו תימצא של נגרי רהיטים בדרך כלל עם יש לך הרבה חורים כאלה יהיה עליך לקנות קופסה של מרק נגרים בחנות לחומרי נגרות לערבב את הכמות הרצויה בצע שמופיע בדרך כלל כאבקה ומשמש את הנגרים לצורך אותה סיבה לאחר הסתימה יש לחכות כ 6-10 שעות ןלשייף עם ניר לטש עדין מאוד כדי לצור טישטוש

ofirgaon

New member
הבהרות

"אותו תימצא של נגרי רהיטים בדרך כלל" לא הבנתי את החלק הזה בכל מקרה- יש לי רק חור אחד כזה. כמה זה אמור לעלות לי?..

amonit

New member
קיים גם מרק נגרים בשפורפרת

שלא צריך לעלות הרבה , אין לי מושג על המחיר המדוייק, אם אתה מכיר נגר פעיל, כמות קטנה מאוד תספיק לך, [בערך במידה של כף מרק- די והותר] כמה שקלים וסגרת עניין וגם את החור

מאגר

New member
../images/Emo50.gifיש בהום סנטר ובאייס

קיים מרק כזה ברשתות עשה זאת בעצמך מחיר השפורפרת כ 5 שקלים פחות או יותר אבל אצל נגר פעיל תקבל כמות של כפית או שתיים ללא תמורה בדרך כלל מי שמשתמש בזה הם נגרי הרהיטים ולא נגרי בנין

למעלה