שאלה בנוגע לעבודה

טולטול14

New member
שאלה בנוגע לעבודה

אני מתלבטת כבר דיי הרבה זמן האם לעבור מחלקה בעבודתי . אך אני מפחדת וחוששת . כי אי אפשר לסמוך על האנשים שאני עובדת איתם. שמי נורית ושם אימי לאה לינה

העין3

New member
עבודה.

שלום נורית. יש קצת בעיה עם המעבר ממחלקה למחלקה. את עובדת מצויינת ויותר מכך את קצת היפרית... במקום שרוב העובדים סביבך נרדמים או חולמים את עוש בשיאך... מי שלו מכיר אותך ויודע שלפני הכל את מתחשב עם נתינה אין סופית והתמודדויות בבית כמו כל אישה ואפילו יותר מהרגיל מחחד ממך ... עובדים שלא מכירים אותך חוששים שאת עושה הצגות בכדי לרכוש את לב ההנהלה... כשה להם להבין שכזאת את. אז אם תרשי לי להביעה את דעתי ... וזאת דעתי. אני רואה בבית ילד שזקוק לך ואם התפקיד החדש דורש יותר שעות ונתינה ... תחשבי שוב. אם בכל זאת את רוצה לעבור לתפקיד החדש אז קודם תתחילי ברכישת אמונם של העובדים במחלקה החדשה... תני להם לאהוב אותך ולהבין שאת לא באה לדרוך על אף אחד... תפעילי את הקסם שלך (ויש לך בשפע). בהצלחה.

הי טולטול

מה שאני חשה זה שאת קפיצית...ומעט מיצית עצמך הייכן שאת נמצאת כעת יש את הערכת הממונים שבמחלקה הנוכחית..שהם בעדך ולמקום החדש..יש צורך בבניית מערכות אמון והערכה מחדש..את להערכתי תצליחי מבחינה מקצועית..די הסכמתי עם מה שידידנו החדש בפורום..העין השלישית המליץ לך.. את מזל טלה..נכון? סבבה מבחינת זמן זה עת טובה לשינוי ..עד כמה שאפשר לקלוע בלי מפה מדוייקת...

למעלה